Totalentreprise i Aalborg

Byggeri med omtanke

Kontakt os

Totalentreprise Aalborg og Nordjylland

Totalentreprise er den entrepriseform, der oftest anvendes, når der er tale om større byggerier. Det kan være en større tilbygning i en privat bolig eller anden form for bebyggelse – måske en virksomhed, der udvider de eksisterende lokaler med en lagerhal, større produktions- eller kontorfaciliteter mv. Det er også yderst populært at vælge totalentreprise i forbindelse med nybyggeri, hvad enten der er tale om lejlighedskomplekser eller der er tale om et enfamiliehus. Fordelen ved at vælge totalentreprise, når du eller din virksomhed står over for et større byggeprojekt er, at du slipper for at koordinere en masse forskellige håndværkere til at udføre de mange forskellige opgaver. Ved at vælge et totalentreprisefirma til at varetage byggeriet, kan du nøjes med kun at kontakte én virksomhed, der så derfra sørger for at indhente alt fra byggetilladelser til kvalificeret arbejdskraft inden for de forskellige fagområder.

Totalentreprise Aalborg og Nordjylland – vi klarer alt

Hos Torp Byg leverer vi alle former for håndværk og agerer således også gerne projektleder på dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Når du hyrer Torp Byg til en totalløsning, sørger vi for at levere lige netop de håndværkere, der er brug for til det pågældende projekt. Det være sig tømrere, murer, der med mange års erfaring, solid knowhow og en ubeskrivelig respekt og stolthed for lige netop deres fag sørger for at udføre enhver opgave i henhold til gældende krav og lovgivning. Vi lever af glade kunder og betragter det som vores fornemste opgave at levere totalløsninger af allerhøjeste kvalitet, når du søger totalentreprise Aalborg og Nordjylland.

Tæt samarbejde med Designhaus

Når du bygger ny bolig, nyt lejlighedskompleks eller deslige er det naturligvis vigtigt, at alt det håndværksmæssige er i tiptop og det kan du være helt sikker på, når du søger totalentreprise Aalborg og Nordjylland og vælger Torp Byg til at varetage den omfattende opgave. Næsten lige så vigtigt er dog oftest indretningen af den nye bolig. Uanset om du bygger nyt hus til dig selv eller om der bygges lejligheder, der enten skal lejes ud eller sælges til andre, så er indretningen vigtig for det endelige resultat.

Hos Torp Byg har vi et tæt samarbejde med vores søsterselskab Designhaus, der har specialiseret sig i totalløsninger, herunder køkken, bad og garderobe. Og alle løsninger skræddersyes naturligvis til lige netop dine behov og ønsker. Torp Byg og Designhaus befinder sig under samme tag og selve processen med samarbejdet foregår derfor også ganske smertefrit, så du med lethed får netop dine boligdrømme opfyldt.

Projektmodel i forbindelse med totalentreprise Aalborg og Nordjylland

At hyre en virksomhed til totalentreprise er at overlade et omfattende projekt i hænderne på en virksomhed, man nødvendigvis skal have tillid til. Derfor har vi hos Torp Byg udarbejdet en projektmodel, der arbejdes ud fra, når du hyrer os til at varetage dit byggeprojekt. Det hele starter med, at vi kommer ud til dig og tager en snak med dig omkring den – eller de – pågældende opgave. Derfra idéudvikler vi sammen med dig og kommer med et uforpligtende tilbud og vores forslag til, hvordan arbejdet bedst muligt udføres. Vi sørger for, at alt fra deadlines til budget overholdes, så du ikke behøver bekymre dig om de mange små detaljer, der opstår i forbindelse med et byggeprojekt. Vi sørger for alt, der vedrører planlægning – fra arbejdskraft til udførelse af opgaver – og du kan således nøjes med at glæde dig til at se det færdige resultat.

Kunne Torp Byg være det helt rette valg, når du søger et byggefirma til at varetage totalentreprise Aalborg og Nordjylland? Så kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at fortælle dig, hvordan vi kan gøre lige netop dit byggeprojekt til en god oplevelse!

Totalentreprise Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.00
Fredag: kl. 8.00 - 14.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 98 10 17 98

Referencer

Facaderenovering

Hasseris

Totalrenovering

Vodskov

Tilbygning

Aalborg

Facaderenovering

Vadum

Renovering

Gug

Totalrenovering

Hjørring

Book et uforpligtende møde nu

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret