Tømrer i Hjørring

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Hjørring

Står du og skal have lavet en tilbygning til dit hus, eller har du et tag, der trænger til at blive skiftet? Selvom det for nogle kan være fristende selv at kaste sig over byggeprojekterne, så kan det være en fordel for dig at få en erfaren tømrermester i Hjørring til at stå for opgaven. Især hvis du ikke har den store erfaring med tømrerarbejde.

Med en erfaren tømrer fra Torp Byg er du altid garanteret kvalitetshåndværk og et flot slutresultat. Vi trækker på mere end 10 års erfaring inden for byggebranchen og har byens bedste håndværkere, der altid står klar til at hjælpe dig. Om du skal have lagt nyt gulv eller skiftet døre og vinduer, så løser vi dit tømrerarbejde uden problemer.

Komplette løsninger til dit tømrerarbejde

Hvis du skal have et nyt køkken, men synes det virker uoverskueligt både at finde en køkkenforhandler og de rette håndværkere til opgaven, så kan du med fordel vælge Torp Byg. Vi råder nemlig over både murere, tømrere og malere, som alle er specialiserede inden for deres fag. Samtidig har vi et tæt samarbejde med vores søstervirksomhed Designhaus, der blandt andet forhandler skræddersyede køkkener. Som kunde hos os kan du derfor få en komplet løsning. Vi hjælper dig med at finde det rette køkken og få det monteret. Alt sammen i ét køb.

Tømrerfirma i Hjørring – vi ordner det hele

Uanset om du har store eller små tømreropgaver, der skal laves, så har vi ekspertisen og en solid knowhow til at løse opgaven. Vores håndværkere er faguddannede og stolte af deres fag. De gør altid en dyd ud af at aflevere et perfekt slutresultat, som du bliver glad for. Vi renoverer badeværelser, ordner forsikringsskader og lægger nye gulve, hvis du har brug for det.

Derudover tilbyder vi også totalentreprise til dig, der for eksempel skal i gang med et nybyg-projekt. Når du vælger totalentreprise, så overlader du projektlederrollen til en erfaren tømrermester. Vi sørger for, at der er styr på alt vedrørende planlægningen og udførelsen af byggeriet.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os allerede i dag. Vi foretrækker at komme ud til dig og besigtige opgaven, inden vi går i gang. Det giver også dig mulighed for at få et uforpligtende tilbud, inden du beslutter dig for, om Torp Byg tømrerfirma i Hjørring er det rette match for dig.

Tømrer Hjørring
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag