Tømrer i Svenstrup

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Svenstrup

Torp Byg er din dygtige og kvalitetsbevidste tømrermester i Svenstrup. Vi kan hjælpe dig med både store og små projekter, og vi har en bred erfaring med alle typer af tømreropgaver.

Vi laver tømrerarbejde i Svenstrup for både private og erhvervskunder. Uanset om det er din egen bolig eller en erhvervsbygning, du mangler hjælp til, så er Torp Byg klar til at give dig et godt tilbud og et fantastisk slutresultat.

Din tømrermester i Svenstrup

Leder du efter den bedste tømrer i Svenstrup? Vi mener, at en god tømrer skal være til at stole på, have en stor faglig ballast og være dygtig til at sætte sig ind i kundens ønsker. Det kan du roligt regne med, når du vælger Torp Byg til at løse dit næste bygge- eller renoveringsprojekt.

Vi sætter en ære i at lytte efter dine tanker og drømme og omsætte dem til det bedste stykke tømrerarbejde i Svenstrup. Godt håndværk holder i årtier og er med til at sikre, at din murstensinvestering forbliver en god investering i moderne og opdateret stand.

Vi udfører alle typer tømreropgaver

Der er intet tømrerarbejde i Svenstrup, der er hverken for stort eller for småt til Torp Byg. Vi er både specialiserede i omfattende totalentreprise såvel som montering af et nyt køkken i et privat hjem.

Andre eksempler på tømreropgaver kunne være renovering af badeværelse, nye gulve, opførelse af en tilbygning, nybyggeri eller nye døre og vinduer. Kort sagt – alle typer af tømrerarbejde. Vores mangeårige erfaring med tømrerarbejde i Svenstrup og resten af Nordjylland har gjort os til specialister i et væld af discipliner.

Vores solide erfaring er din tryghed for et godt resultat, som du bliver glad for i mange år fremover.

Kontakt os for et tilbud

Står dit byggeprojekt blot og mangler det rigtige tømrerfirma i Svenstrup? Så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at drøfte dine tanker, men vi kommer også gerne ud for at se på dit projekt og give et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 98 10 17 98, eller udfyld vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Så er vores tømrer i Svenstrup klar til at give din bolig mere værdi!

Tømrer Svenstrup
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag