Tømrer i Frederikshavn

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Frederikshavn

Hos Torp Byg er vi kompromisløse, både når det gælder kvalitet og kundeservice. Vi har en stærk faglig stolthed, der er kompasset i alt vores tømrerarbejde. Derudover er vi fuldstændig overbeviste om, at opgaven først er løst tilfredsstillende, når du som kunde er tilfreds. Vi tager derfor vores samarbejde med dig meget alvorligt og helmer ikke, før vi har levet op til dine forventninger.

Alt tømrerarbejde i Frederikshavn bydes velkomment

Vores erfarne håndværkere kan klare alle former for tømreropgaver – ingen opgave er for lille eller for stor. Vi hjælper både private kunder med de helt små vedligeholdelsesopgaver og professionelle bygherrer med store nybyggerier. Så uanset om det handler om udskiftning af stuegulvet, nye vinduer eller en helt ny tilbygning, kan vi hjælpe og har prøvet det mange gange før.

Vores opgaver spænder lige fra totalentrepriser, tilbygninger og nybyg til renovering af badeværelse, tagrenovering og montering af køkken. Vi lægger gerne dit nye gulv eller monterer nye vinduer og døre. Du kan altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud af en faguddannet håndværker – sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Frederikshavn-tømrerfirma med designsamarbejde

Hos Torp Byg tror vi på, at det skal være så nemt som muligt for dig som kunde. Derfor har vi samlet al ekspertise under ét tag, så du kun behøver at henvende dig til os, når du står foran et byggeprojekt. I eget regi har vi både faguddannede tømrere, murere og malere. Derudover arbejder vi tæt sammen med Designhaus, som kan supplere med stærke kompetencer inden for gennemtænkt design og indretning. Det er din garanti for en totalløsning.

Tømrermester i Frederikshavn – din sparringspartner ved forsikringsskader

Vi ved, at dit hjem er din base. Derfor er det en voldsom oplevelse som husejer, hvis man pludselig står med et beskadiget hjem og måske skal igennem en forsikringssag. Torp Byg har stor erfaring med at hjælpe i forsikringssager og kan assistere dig med lynhurtigt at danne et overblik over situationen, så den føles knap så kaotisk. Uanset hvad skaden måtte være, kan vi finde en løsning.

Har du en byggedrøm i maven, som du har brug for professionel hjælp til at få realiseret? Så tøv ikke med at kontakte os – vi er klar til at hjælpe dig i mål. Altid med fokus på veludført håndværk, god kundeservice og fair priser.

Tømrer Blokhus
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag