Tømrer i Støvring

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Støvring

Leder du efter en fagligt dygtig tømrermester i Støvring, som udfører tømrerarbejde til tiden og i høj kvalitet?

Torp Byg står klar til at hjælpe dig med din tømreropgave i Støvring. Vi kan hjælpe dig med alt fra nybyggeri til montering af nyt køkken – ingen opgave er for lille eller for stor til os!

Hele Støvrings tømrermester

For de fleste boligejere er boligen livets største og vigtigste investering. Derfor er det også vigtigt, at boligen vedligeholdes, renoveres eller bygges af fagpersoner med stor erfaring, flair for håndværket og ikke mindst øje for dine behov og ønsker.

Vi udfører gedigent tømrerarbejde i Støvring og omegn, og vi garanterer, at kvaliteten er i top og vil tilføre din bolig ekstra (herligheds)værdi. Godt håndværksarbejde giver dit hjem en lys og langtidsholdbar fremtid, som kan være med til at sikre din murstensinvestering.

Erfaring med alle typer opgaver

Når du vælger Torp Byg til dit tømrerarbejde i Støvring, får du en tømrer med stor og alsidig erfaring fra hele Nordjylland.

Torp Byg løser tømreropgaver i hele Nordjylland, og det betyder, at vi har en solid og specialiseret viden om alle typer byggeri. Uanset om du skal have nye energivenlige døre og vinduer, nyt tag, nye gulve eller måske står over for en renovering af badeværelset, så kan vi garantere, at vores dygtige tømrermestre har prøvet det en gang eller to før – for at sige det på godt nordjysk.

Vi lever af tilfredse kunder

Det er altafgørende for os, at vores tømrerarbejde lever helt og holdent op til dine forventninger. Hvis du vælger os som din tømrer i Støvring, så sørger vi for at spore os helt ind på, hvad du drømmer om.

Du kan roligt komme med alle dine vilde drømmerier, når du vælger Torp Byg – vi brænder for at få dine bolig- og renoveringsdrømme til at gå i opfyldelse.

Tilbud på tømrerarbejde i Støvring

Går du ligesom os op i kvalitet og godt håndværk, og vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig?

Vores tømrermester i Støvring kommer med glæde forbi for at tage en snak om dine ideer, behov eller drømme, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på tømrerarbejdet.

Når du søger efter et tømrerfirma i Støvring, vil vi nemlig være dem, der rammer hovedet på sømmet!

Tømrer Støvring
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag