Tømrer i Løgstør

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Løgstør

Hos Torp Byg har vi samlet alle byens bedste håndværkere under samme tag, og vi er klar til at hjælpe dig med at realisere netop dit projekt. Vi elsker glade kunder og har din tilfredshed som vores topprioritet. Så hvis du leder efter en god tømrermester i Løgstør, så behøver du ikke at lede mere. Vi har mange års erfaring med alt slags tømrerarbejde og glæder os til at hjælpe dig.

Tømrermester i Løgstør – håndværk og design i ét

Det er naturligvis altafgørende, at håndværket er i orden, når du får udført professionelt tømrerarbejde. Derfor går vi aldrig på kompromis med fagligheden eller kvaliteten i vores arbejde. Vi kan stå inde for hele opgaveløsningen fra start til slut. Vores arbejde er vores stolthed, og du kan være helt tryg, hvis du vælger os som din samarbejdspartner.

Vores søstervirksomhed Designhaus supplerer vores faglighed og kan bistå med kompetencer inden for design og indretning. Det kan f.eks. være relevant, hvis du skal have nyt køkken eller vil bygge en ny, gennemtænkt garderobe. Når du bruger os til dit byggeprojekt, får du altid hjælp til hele processen af dybt engagerede og professionelle fagfolk.

Bred erfaring med tømrerarbejde i Løgstør

Hvis det er ekspertise og knowhow, du er på udkig efter, er du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring med alle former for tømrerarbejde. Hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Hvad enten du skal have udført arbejde i dit private hjem, en virksomhed, en ejerforening eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe. Vores kunder spænder fra private til professionelle bygherrer – og det er vi rigtig glade for.

Torp Byg kan hjælpe med alt fra vedligeholdelse af udvendigt træværk til totalentrepriser, tilbygninger og nybyg. Vores brede opgaveportefølje indeholder alt lige fra renoveringsopgaver, f.eks. tagrenovering og renovering af badeværelse, til montering af f.eks. nye døre og vinduer, nyt gulv og nyt køkken. Vi har helt sikkert ekspertisen, der matcher dit behov.

Dit tømrerfirma i Løgstør ved forsikringsskader

En gang imellem er uheldet desværre ude. Står du i en situation, hvor du har brug for hjælp i forbindelse med en forsikringsskade, er vi klar til at træde til. Vi forstår, hvor ulykkeligt det kan være og hjælper med hurtigt og sikkert at finde den rigtige løsning på dit problem.

Tømrer Løgstør
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag