Maler i Aalborg

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger - malerarbejde

Trænger du til fornyelse i dit hjem og har du ikke mod på selv at gå i gang med opgaven? Så anbefaler vi, hos Torp Byg at du overvejer muligheden for at hyre en professionel maler til at udføre den pågældende opgave.

At vælge en professionel maler til at udføre malerarbejdet i dit hjem – indendørs såvel som udendørs – er nemlig din garanti for et godt resultat, der er udført med professionelle materialer og derfor holder både nu og mange år ud i fremtiden.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Maler i Aalborg og hele Nordjylland

Det er også her, Torp Byg kommer ind i billedet, når du er på udkig efter maler Aalborg og omegn. Vi har nemlig mange års erfaring med alle former for malerarbejde, indendørs såvel som udendørs. Med et team af faguddannede malere, kan du trygt overlade din maleropgave i vores hænder. Stolthed for vores fag og respekt for hver enkelt kundes ønsker – det er sådan, vi tilgår enhver opgave, for hos Torp Byg er der kun én ting, der tæller: 100 % kundetilfredshed.

Indendørs malerarbejde

At udføre indendørs malerarbejde vedrører oftest maling af vægge, lakering af flader, opsætning af filt, væv eller tapet og meget meget andet. Det indebærer eksempelvis også maling af vinduer, karme, lister, der kræver stor præcision og den rette maling for et flot resultat. Når du skal have malet dit hjem inden døre er det endvidere vigtigt at være opmærksom på hvilket rum, der er tale om. Er der tale om et badeværelse – eller andre vådrum – skal det eksempelvis være en type maling, der kan holde til høj luftfugtighed. I et køkken, en entré eller et andet rum, hvor der er større risiko for, at væggene kan blive snavsede og derfor skal aftørres ofte, er det vigtigt at vælge en type maling, der kan holde til netop det. Hvis du hyrer et professionelt malerfirma som Torp Byg til at varetage det indendørs malerarbejde, slipper du således også selv for at overveje valg af materialer samt tænke på opsætning af glasvæv, filt eller tapet. Det gør vi gerne for dig, når du har besluttet dig for, hvad der passer til lige netop din bolig.

Udendørs malerarbejde

Torp Byg udfører ligeledes alle former for udvendigt malerarbejde, når du søger maler Aalborg og Nordjylland. Det vil sige, du trygt kan overlade opgaver såsom maling af vinduer, maling af døre, facaderenovering, genopfriskning af udendørs træværk mv. Vi har den rette ekspertise samt markedets bedste udstyr og materialer til at udføre professionelt malerarbejde, når du søger en malermester Aalborg. Ud over det specifikke malerarbejde, yder vi råd og vejledning som en fast del af vores løsninger, så du uden problemer kan vedligeholde træværk, karme, stakit mv. fremover.

Uforpligtende tilbud maler Aalborg og Nordjylland

Tror du, Torp Byg kunne være det helt rette malerfirma Aalborg, når du står og skal bruge en billig maler til at varetage din næste maleropgave? Vi hjælper med alt fra maling af flyttelejlighed til maling af nybygger. Vores kunder rækker vidt og vi står derfor klar, hvad enten det er maling erhverv eller privat – eller du kontakter os via din bolig- eller ejerforening.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på malerarbejde og søger du maler Aalborg og Nordjylland? Så kontakt Torp Byg allerede i dag, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt løser den opgave, du står med. I forbindelse med at der gives et uforpligtende tilbud, foretrækker vi at komme ud og besigtige opgaven. Det er din garanti for et tilbud, du kan regne fuldt ud med!

Tømrer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Se vores projekter

Hos Torp Byg Totalløsninger, tilbyder vi en bred vift af ydelser til din bolig. Står du overfor en ombygning, tilbygning eller nybyggeri.? Læs mere om Torp Byg´s Projektmodel og bliv inspireret af vores byggeprocess.

Book et møde i dag

Totalentrepriser

725
Projekter

Udført

Find inspiration til dit hjem 

Se vores projekter

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag