Murer i Aalborg

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger - murerarbejde

Uanset om du står over for en renovering af dit nuværende hus eller der skal udføres murerarbejde i forbindelse med nybyggeri, er det ofte en svær og omfattende opgave at give sig i kast med.

Det kræver stor præcision og ofte en hel del erfaring at opnå et resultat, der fremstår flot og fejlfrit – og som holder i mange år ud i fremtiden. Netop derfor kan det også være en rigtig god idé at alliere sig med et kompetent murerfirma, når behovet for murer Aalborg og Nordjylland opstår.

Et professionelt murerfirma har den rette knowhow til at udføre alle former for murerarbejde og kan være dig behjælpelig, hvad enten der er tale om indendørs eller udendørs opgaver.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Murer i Aalborg og hele Nordjylland

Professionelt murerarbejde for et fejlfrit resultat

Når du søger murer Aalborg og Nordjylland er det først og fremmest vigtigt, du vælger et murerfirma, du tør stole på. Det er dit hjem – potentielt set dit nye hjem, der skal være din base både 30 og 40 år ud i fremtiden – og det må derfor være et ufravigeligt krav, at der vælges en murermester Aalborg, der forstår dine ønsker og behov i den forbindelse.

Murermester Aalborg

Torp Byg er en allround håndværkervirksomhed i Aalborg. Vi tilbyder alle former for murerarbejde og kan således bryste os af et kompetent team af faguddannede murer. For os er ingen opgaver for store eller for små og vi betragter det som vores fornemste opgave at udføre alle opgaver med den respekt, kunden fortjener. Som du fortjener. Når du hyrer os til at udføre en mureropgave, sørger vi for at lytte til de behov og ønsker, du måtte have til det pågældende arbejde. Vi bestræber os på altid at overgå kundens forventninger og stiller os ikke tilfredse, førend du er tilfreds.

Igennem mange års erfaring inden for murerfaget, har vi samarbejdet med en lang række forskellige kunder – privat såvel som erhverv. Ligeledes har vi et tæt samarbejde med blandt andre Designhaus i Aalborg. Samarbejdet med alle vores kunder har givet os den knowhow og de erfaringer, der skal til for at udføre de mange forskellige mureropgaver, vi arbejder med hver eneste dag.

Indendørs murerarbejde

Murerarbejde kan være mange ting og kan foregå både indendørs og udendørs. Hos Torp Byg udfører vi alle former for indendørs murerarbejde og hjælper således gerne, når der eksempelvis skal sættes fliser op på badeværelset eller når der skal lægges klinker i køkkenet. Det kan også være, du har en trappe, der skal mures op eller måske drømmer du om et betongulv, men har brug for hjælp til den pågældende opgave. Måske du drømmer om at ”blotte” en væg i hjemmet, hvor man kun ser de rå mursten for et rustikt, maskulint look, men du ikke helt er klar over, hvordan og hvorledes du skal tilgå opgaven. I alle tilfælde hjælper vi gerne med råd og vejledning samt vores arbejdskraft, så du får et slutresultat, du bliver glad for.

Udendørs murerarbejde

Udendørs murerarbejde er eksempelvis vandskuring af huset, murerarbejde i forbindelse med nybyggeri, tilbygning og ombygning, flisearbejde og meget meget mere. I alle tilfælde er det oftest noget, der kræver den præcision og erfaring, du som regel kun finder hos en fagmand. Altså en uddannet murer, der igennem mange forskellige opgaver har opnået erfaringen til at udføre alle former for murerarbejde. Hos Torp Byg har vi netop den erfaring, det kræver at udføre alskens udendørs mureropgaver og vi står også klar til at hjælpe dig, når du søger murer Aalborg og Nordjylland.

Uforpligtende tilbud på murerarbejde

Er du på udkig efter murer Aalborg og Nordjylland og tror du, Torp Byg kunne være de helt rigtige til netop det? Så kontakt os allerede i dag for en snak omkring netop dine muligheder.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på veludført malerarbejde? Inden vi giver et uforpligtende tilbud, foretrækker vi at komme ud og besigtige opgaven. På den måde er du sikker på, at du får et tilbud, du kan regne med. Vi lader os ikke stoppe af geografi og har således kunder i det meste af Jylland, fra Aalborg til Thisted og Randers.

Tømrer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Se vores projekter

Hos Torp Byg Totalløsninger, tilbyder vi en bred vift af ydelser til din bolig. Står du overfor en ombygning, tilbygning eller nybyggeri.? Læs mere om Torp Byg´s Projektmodel og bliv inspireret af vores byggeprocess.

Book et møde i dag

Totalentrepriser

725
Projekter

Udført

Find inspiration til dit hjem 

Se vores projekter

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag