Renovering og ombygning i Aalborg

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

En renoveringsopgave er tit og ofte ganske omfattende, hvad enten du skal renovere enkelte rum i dit hjem, der er tale om en totalrenovering eller du skal i gang med et renoveringsprojekt i din virksomhed, bolig- eller ejerforening. Hvad enten der er tale om indretningsmæssige renoveringer eller det vedrører selve huset, altså det rent håndværksmæssige, så er det ofte noget, der kræver solid erfaring og knowhow. Særligt hvis du giver dig i kast med dit eget renoveringsprojekt.

Har du dog ikke modet på – eller tålmodigheden til – at give dig i kast med et så omfattende projekt, kan du altid kontakte et byggefirma, der netop har erfaring med renoveringsprojekter.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Renovering og ombygning i Aalborg og Nordjylland

Dit byggefirma Aalborg

Det er her, Torp Byg kommer ind i billedet. Vi er et erfarent byggefirma, der tilbyder håndværksservice, når du søger hjælp til renovering Aalborg og Nordjylland. Vores team består af en bred vifte af dygtige håndværkere, der hver især er specialiserede inden for netop deres fag. Når du kontakter Torp Byg i forbindelse med renovering Aalborg og Nordjylland, kan du således regne med kompetente håndværkere, der kan varetage murer- og tømrerarbejde. Ingen opgaver er for små og uanset om der er tale om enkelte rum eller en hel bolig – om der er tale om enkelte ekspertiseområder eller du har behov for flere forskellige håndværkere, så har vi helt sikkert løsningen, der passer dig.

Totalentreprise i Aalborg

Ved større renoveringsprojekter, hvor der skal udføres flere forskellige former for håndværkerarbejde, foretrækker rigtige mange at vælge et firma, der kan varetage rollen som projektleder. Hos Torp Byg har vi god erfaring med totalentrepriser, hvor vi sørger for at planlægge, koordinere og udføre projektet, alt imens du blot kan passe dine daglige opgaver, velvidende at den specifikke renovering udføres efter alle kunstens regler.

Indendørs og udendørs renovering

Hos Torp Byg tilbyder vi både indendørs og udendørs renoveringsopgave. Det vil sige, at hvad enten der er tale om udskiftning af vinduer, pleje af udendørs træværk, maling af indendørs rum eller måske en gennemgående renovering af hele huset, så står vi klar til at hjælpe dig. Såfremt der er tale om indendørs renovering, kan vi endvidere anbefale vores søsterselskab og tætte samarbejdspartner Designhaus. Designhaus har specialiseret sig i alle former for indretning i hjemmet og tilbyder blandt andet totalløsninger til køkken, bad og garderobe.

At vælge Torp Byg til at varetage dit projekt, når du skal i gang med renovering Aalborg og Nordjylland, er din garanti for skræddersyede løsninger. Vores ambition er at udføre kvalitetshåndværk, vores kunder bliver glade for og som holder mange år ud i fremtiden. 100 % kundetilfredshed er således heller ikke blot en mulighed, når du handler med Torp Byg – det er et ufravigeligt krav og din garanti for solidt håndværk.

Tilbud på renovering og ombygning i Aalborg og Nordjylland

Kunne du tænke dig et tilbud på din næste renoveringsopgave i Aalborg eller resten af Nordjylland? Så kontakt Torp Byg allerede i dag! Vi glæder os til at fortælle dig om de mange forskellige muligheder, der er for håndværk i verdensklasse samt give dig ud på, hvordan vi bedst muligt opfylder dine boligdrømme – og det er naturligvis ganske uforpligtende.

Tømrer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Se vores projekter

Hos Torp Byg Totalløsninger, tilbyder vi en bred vift af ydelser til din bolig. Står du overfor en ombygning, tilbygning eller nybyggeri.? Læs mere om Torp Byg´s Projektmodel og bliv inspireret af vores byggeprocess.

Book et møde i dag

Totalentrepriser

725
Projekter

Udført

Find inspiration til dit hjem 

Se vores projekter

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag