Om Torp Byg Totalløsninger ApS

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Om Torp Byg

Torp Byg har mere end 10 års branche-erfaring indenfor totalentrepriser i private boliger samt indenfor erhvervsbyggeri. I 2006 startede vi Torp Byg og tænkte fra starten en smule utraditionelt – sammenlignet med markedets øvrige aktører indenfor samme felt. Vi besluttede nemlig at koble de forskellige fagområder sammmen i én virksomhed – og kunne fra starten tilbyde løsninger, der både gjorde det muligt at købe nyt køkken og få det installeret i ét og samme køb. Og i dag arbejder vi stadig på samme måde – til glæde for vores mange kunder rundt om i landet.

Da vi både råder over murere, tømrere og malere i Torp Byg og tilmed har et tæt samarbejde med Designhaus, er disse komplette løsninger en mulighed. En mulighed, der sikrer vore kunder effektivitet og kvalitet samt store besparelser, når det gælder både tid og penge.

Hos Torp Byg er vi meget opsatte på, at forløbet i en byggeproces – store som små – skal være en dejlig og positiv oplevelse, der giver kunden frihed til at være tilstede i alle byggeriets faser – uden at skulle bruge energi og fritid på at binde enderne sammen. Det klarer vi som et naturligt led i projektforløbet, da vi planlægger og disponerer de forskellige kompetencer bedst muligt i takt med, at de skal involveres i projektet.

De ting, der i sidste ende skal sikre det perfekte slutresultat er planlægning, timing samt økonomi og kvalitet i udførelsen. Altsammen detaljer vi er garanter for – fordi vi skaber løsningen uden andres involveren.

Tømrer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag