Torp Byg totalløsninger

Kontakt os

Om Torp Byg ApS

Torp Byg har mere end 10 års branche-erfaring indenfor totalentrepriser i private boliger samt indenfor erhvervsbyggeri. I 2006 startede vi Torp Byg og tænkte fra starten en smule utraditionelt – sammenlignet med markedets øvrige aktører indenfor samme felt. Vi besluttede nemlig at koble de forskellige fagområder sammmen i én virksomhed – og kunne fra starten tilbyde løsninger, der både gjorde det muligt at købe nyt køkken og få det installeret i ét og samme køb. Og i dag arbejder vi stadig på samme måde – til glæde for vores mange kunder rundt om i landet.

Da vi både råder over murere, tømrere og malere i Torp Byg og tilmed har et tæt samarbejde med Designhaus, er disse komplette løsninger en mulighed. En mulighed, der sikrer vore kunder effektivitet og kvalitet samt store besparelser, når det gælder både tid og penge.

Hos Torp Byg er vi meget opsatte på, at forløbet i en byggeproces – store som små – skal være en dejlig og positiv oplevelse, der giver kunden frihed til at være tilstede i alle byggeriets faser – uden at skulle bruge energi og fritid på at binde enderne sammen. Det klarer vi som et naturligt led i projektforløbet, da vi planlægger og disponerer de forskellige kompetencer bedst muligt i takt med, at de skal involveres i projektet.

De ting, der i sidste ende skal sikre det perfekte slutresultat er planlægning, timing samt økonomi og kvalitet i udførelsen. Altsammen detaljer vi er garanter for – fordi vi skaber løsningen uden andres involveren.

Byggeri med omtanke

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret