Tømrer i Nørresundby

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Nørresundby

Torp Byg er din tømrermester i Nørresundby! Uanset hvilket tømrerarbejde du har brug for hjælp til, så står vores tømrer i Nørresundby klar til at sikre dig et flot resultat til en god pris, som endda emmer af kvalitet og godt håndværk.

Vi kan tilbyde dig god rådgivning og faglige inputs på et solidt erfaringsmæssigt grundlag, men samtidig er det allervigtigste for os at lytte til dine behov og ønsker for din tømreropgave i Nørresundby.

Vi er din lokale tømrermester i Nørresundby

Vores identitet er helt igennem nordjysk. Torp Byg løser tømrerarbejde i hele Nordjylland, og når det kommer til tømrerarbejde i Nørresundby, er vi på hjemmebane.

Vi udfører alt fra totalentreprise og nybyg til renoveringer, udbedring af forsikringsskader eller montering af køkken.

Vi er ikke for fine til nogen typer tømreropgaver, så du må endelig ikke tøve med at kontakte os. Alt tømrerarbejde i Nørresundby er Torp Bygs speciale!

Løsninger til både private og erhverv

For os betyder det ikke noget, om dit tømrerarbejde i Nørresundby er i dit private hjem eller din virksomhed. Vi løser tømreropgaver for både privatkunder og erhvervskunder.

Hvad der derimod betyder meget for os er din tilfredshed. Vi gør en dyd ud af at følge dine retningslinjer og ønsker til punkt og prikke. At levere et færdigt stykke kvalitetsarbejde, som lever fuldt op til dine forventninger, er det, der motiverer os.

Vi vil gerne være det foretrukne og bedste tømrerfirma i Nørresundby, og derfor garanterer vi kvalitetshåndværk og god service hver eneste gang!

Tilbud på tømrerarbejde Nørresundby

Hvis dit næste renoverings- eller byggeprojekt skal løses af vores erfarne tømrermester i Nørresundby, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi vil rigtig gerne se din tømreropgave i Nørresundby med egne øjne, inden vi afgiver et tilbud til dig. På den måde kan vi både tage en ordentlig og grundig snak med dig, og vi har mulighed for at måle op og undersøge dit projekt.

Det er ganske uforpligtende at få Torp Byg forbi til en snak, og bagefter sender vi dig et godt tilbud på løsningen af dit tømrerarbejde i Nørresundby.

Tømrer Nørresundby
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag