TØMRER

& tømrerfirma i Aalborg

Kontakt os

Tømrer i Aalborg og Nordjylland

Fra tid til anden skal de fleste huse – private såvel som erhverv – fornyes, enten uden døre eller inden døre. Det kan være det udendørs træværk, der trænger til en opdatering eller det kan være en tilbygning, hvor der skal laves forskellige former for tømrer- og murerarbejde. Uanset hvad er det en god idé at alliere sig med en professionel tømrer, når der skal udføres tømrerarbejde. Særligt hvis du ikke selv har den fornødne erfaring til selv at stå for den pågældende opgave.

Tømrermester Aalborg

At vælge en erfaren tømrermester, når du søger tømrerfirma Aalborg, er din garanti for veludført arbejde, der holder i mange år. Hos Torp Byg har vi lige netop den erfaring og det knowhow, det kræver at udføre professionelt tømrerarbejde. Vi kan bryste os af byens dygtigste håndværkere, der hver eneste dag – og ved hver eneste opgave – sørger for at udføre deres arbejde med stor respekt for den enkelte kundes behov, for materialerne og naturligvis for det arbejde, der skal udføres.

Tømrerarbejde til ethvert behov

Hos Torp Byg udfører vi alle former for tømrerarbejde. Det være sig udendørs tømreropgaver såvel som indendørs. Vi ved, at hver opgave kræver helt speciel ekspertise og det er netop denne, vi bringer i spil, hvad enten du skal have hjælp til at opføre en tilbygning, der skal laves ny terrasse eller noget helt tredje. Igennem mange års erfaring og en lang række kunder i det meste af Jylland – fra Aalborg til Thisted, Frederikshavn og Randers – har vi opnået den knowhow, det kræver at udføre godt tømrerarbejde.

Endvidere har vi hos TorpByg et tæt samarbejde med eksempelvis Designhaus. I den forbindelse kan vi være behjælpelige med opsætning af nyt køkken, indretning af garderobe med komplekse garderobeløsninger mv.

Glade kunder – hver gang

Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig hørt, når de søger tømrer Aalborg og Nordjylland hyrer Torp Byg til at stå for en tømreropgave. Vi går således rigtig langt for at levere den bedst mulige service til hver enkelt kunde, ligesom vi altid gerne modtager input fra dig, når vi udfører en opgave. Vigtigst af alt er det, at du, når vi er færdige med det pågældende arbejde, føler, at du står med et slutresultat, du er glad for og som lever 100 % op til dine forventninger. Vi lever af glade kunder og så længe teknikken tillader det, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Det er din garanti for veludført tømrerarbejde, når du søger tømrer Aalborg og Nordjylland.

Tilbud på tømrer Aalborg og Nordjylland

Står du over for en større eller mindre renovering i jeres hjem, virksomhed, bolig- eller ejerforening og søger du tømrer Aalborg og Nordjylland? Så kontakt Torp Byg allerede i dag og hør mere om de mange forskellige former for kvalificeret tømrerarbejde, vi kan tilbyde lige netop dig i forbindelse med din renoveringsopgave. For Torp Byg er der ingen opgaver, der er for store eller små og vi lader os aldrig begrænse af geografi. Derfor kommer vi gerne ud, hvad enten opgaven befinder sig i Aalborg, Nørresundby, Hjørring, Brønderslev, Thisted, Frederikshavn, Hobro eller Randers.

Inden arbejdet påbegyndes, foretrækker vi at komme ud og besigtige opgaven. Det giver også dig muligheden for at få et uforpligtende tilbud på den pågældende tømreropgave, når du søger tømrer Aalborg og Nordjylland.

Tømrer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Se vores projekter

Hos Torp Byg Totalløsninger, tilbyder vi en bred vift af ydelser til din bolig. Står du overfor en ombygning, tilbygning eller nybyggeri.? Læs mere om Torp Byg´s Projektmodel og bliv inspireret af vores byggeprocess.

Book et møde

725
Projekter

Udført

Find inspiration til dit hjem 

Se vores projekter

Book et uforpligtende møde nu

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret