Tømrer i Blokhus

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Blokhus

Skal du i gang med dit drømme-nybyg-projekt, eller trænger dit hus bare til at få nye døre og vinduer? Som husejer slipper man sjældent for, at ens bolig i ny og næ trænger til en større eller mindre fornyelse eller forskønnelse. Uanset om det drejer sig om store eller små tømreropgaver, så kan det være en god idé at gøre brug af et professionelt tømrerfirma. Med en erfaren tømrermester er du sikret håndværk af høj kvalitet.

Hos Torp Byg i Blokhus kan vi prale af mere end 10 års erfaring med tømrerarbejde inden for både private boliger og erhvervsbyggeri. Vi har opbygget en solid knowhow og har et stærkt team af engagerede håndværkere. Derfor leverer vi altid professionelt tømrerarbejde og kvalitetsløsninger med respekt for vores kunders behov og ønsker. Vi gør altid en dyd ud at give vores kunder gode oplevelser.

Samlede løsninger hos tømrerfirma i Blokhus

Skal du have nyt køkken eller renoveret dit badeværelse? Hos Torp Byg har vi både tømrere, murere og malere tilknyttet og samarbejder tæt med Designhaus. Derfor har vi mulighed for at tilbyde dig komplette løsninger, så du både kan købe inventaret til dit nye badeværelse og få det installeret af os. Alt sammen i ét køb. Du kan altså nøjes med at kontakte ét firma til alle opgaverne og sparer derfor en masse tid og energi.

Tømrerarbejde i Blokhus til alle opgaver

Ingen opgaver er for store eller for små for Torp Byg. Vi hjælper dig, hvis du skal have lagt nyt gulv eller nyt tag, vi kan montere dit nye køkken og hjælpe dig med forsikringsskader, når uheldet er ude. Vi har ekspertisen og de dygtigste håndværkere i Blokhus, der kan løse alle tømreropgaver for dig.

Torp Byg tilbyder også totalentreprise til dig der står over for en gennemgående renovering af dit hjem eller skal opføre et nyt lejlighedskompleks. Vi står for byggeriet, agerer projektleder og sørger for at indhente byggetilladelser samt den fornødne arbejdskraft. Du behøver derfor kun at have kontakt til ét firma. Det betyder, at du slipper for et stort koordineringsarbejde, og vi garanterer dig en totalløsning af højeste kvalitet.

Tænker du, at Torp Byg lyder som det rette tømrerfirma i Blokhus til at varetage dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Tømrer Blokhus
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag