Tømrer i Løkken

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Løkken

Du kender det sikkert godt. Taget på huset trænger til at blive skiftet, og gulvene kunne også godt bruge en kærlig hånd. Vi kommer ikke uden om, at vores private boliger såvel som erhvervsbyggerier indimellem har brug for en renovering. Vil du gerne være sikker på at ende ud med kvalitetshåndværk og et flot resultat? Så kan du med fordel få en erfaren tømrermester i Løkken til at stå for dine renoveringsprojekter.

Hos Torp Bygs tømrerfirma i Løkken har vi over 10 års erfaring inden for byggebranchen. Med et team af dedikerede og faguddannede håndværkere samt en stor portion knowhow sørger vi for, at du altid får professionelt tømrerarbejde og kvalitetsløsninger. Vores vigtigste opgave er at imødekomme vores kunders behov og udføre fornemt håndværk hver gang. Og vi gør os altid umage for at give vores kunder gode oplevelser med byggeprocessen.

Komplette løsninger på tømrerarbejde i Løkken

Hos Torp Byg adskiller vi os fra andre tømrerfirmaer ved at tilbyde vores kunder pakkeløsninger. Vi huser både tømrere, murere og malere og har et godt samarbejde med vores søsterfirma Designhaus. Så skal du for eksempel have lavet et nyt køkken, så kan du både købe dit ønskekøkken og få det monteret af os. Det sparer dig tid og energi, da du slipper for at skulle være i kontakt med flere forhandlere og virksomheder.

Vi løser alle former for tømreropgaver

Uanset om du står over for et større nybyg-projekt, renovering af dit badeværelse, eller du skal have skiftet vinduer og døre, så er vi hos Torp Byg klar til at hjælpe. Vi har ekspertisen og den fornødne erfaring til at løse alle typer tømreropgaver. Vi har desuden specialiseret os i forsikringsskader. Så hvis du er kommet i den uheldige situation, at du har fået skader på dit hus, så hjælper vi dig gerne med at udbedre skaden.

Hos Torp Byg tilbyder vi også totalentreprise. I forbindelse med omfangsrige byggeprojekter eller en større tilbygning til din private bolig er det fordelagtigt for dig at vælge totalentreprise. Når du vælger totalentreprise hos Torp Byg, sørger vi for alt lige fra at indhente byggetilladelser til at levere de kvalificerede håndværkere, som du har brug for. Du undgår derfor at skulle koordinere med forskellige håndværkere.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag og hør mere om de forskellige muligheder, vi tilbyder inden for kvalitetshåndværk.

Tømrer Løkken
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag