Tømrer i Gistrup

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Gistrup

Vi kommer ikke uden om, at vores private bolig eller erhvervsbyggeri i ny og næ trænger til en større eller mindre renovering eller fornyelse. Det kan være, at du skal have nye døre og vinduer i dit hus. Eller måske drømmer du om at få renoveret dit badeværelse, der stadig ligner et levn fra 70’erne. Lige meget hvilke byggeprojekter, du står overfor, så kan du med fordel vælge en erfaren tømrermester i Gistrup.

Torp Byg er et tømrerfirma i Gistrup, der kan bryste sig af mere end 10 års erfaring inden for byggebranchen. Vi har derfor tilegnet os en stor portion knowhow og en bred erfaring med alle former for tømrerarbejde. Dét er din garanti for, at vi altid leverer håndværk af allerhøjeste kvalitet. Derudover lever vi for glade kunder. Det er derfor vores fornemmeste opgave at aflevere et resultat, der lever op til dine ønsker, forventninger og behov.

Komplette løsninger hos tømrerfirma i Gistrup

Hos Torp Byg er vi så privilegerede, at vi både har tømrere, murere og malere i vores firma. Derudover har vi et unikt samarbejde med Designhaus, som forhandler køkken, badeværelse og garderobeløsninger. For dig som kunde betyder det, at du kan få komplette løsninger på dine byggeprojekter hos Torp Byg. Skal dit walk-in-closet endelig laves? Så kan du både få skræddersyet den perfekte garderobeløsning og få den installeret af os.

Tømrerarbejde i Gistrup til alle byggeprojekter

Uanset om du står over for små eller store byggeprojekter, så har vi hos Torp Byg ekspertisen og arbejdskraften til at hjælpe dig. Vores håndværkere er uddannede og har en stor faglig stolthed. Derfor er du altid sikret et flot resultat og solidt håndværk. Ingen opgaver er for store eller små for os. Vi lægger gulv, renoverer tag, monterer køkken. Vi hjælper dig også, når uheldet er ude, og dit hus er blevet ramt af forsikringsskader.

Derudover tilbyder vi totalentreprise. Skal du have lavet en stor tilbygning til dit hus, eller har du planer om et nybyg-projekt, så kan du trygt overlade det til os. Vi ordner gladeligt det hele. Vi indhenter byggetilladelser og leverer byens bedste håndværkere, så du slipper for at koordinere med en masse forskellige parter. Du sparer derfor både tid og energi, når du har en tømrermester i Gistrup som projektleder.

Er du interesseret i et samarbejde med Torp Byg til dit næste byggeprojekt? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Tømrer Gistrup
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag