Montering af nyt gulv i Aalborg

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Montering af nyt gulv i Aalborg og Nordjylland

Hvilket gulv passer bedst ind i din stue, dit køkken, din garderobe eller dit badeværelse? Det er et spørgsmål, du altid bør stille dig selv, inden du går i gang med at rive det gamle gulv op og lægge det nye på. Et gulv kan være bidragende til et samlet udtryk, hvor hele rummet med et løftes til et helt nyt niveau. På samme måde kan et gammelt, slidt og dårligt vedligeholdt gulv få selv det flotteste køkken, badeværelse eller deslige til at virke trist og ufuldstændigt. Endvidere er det en rigtig god idé at sikre sig, at gulvet bliver lagt rigtigt allerede første gang. Det kan du selvfølgelig selv gøre, men i langt de fleste tilfælde er det at foretrække at få en professionel gulvmand til at varetage denne opgave.

Din gulvmand Aalborg

Det er her, Torp Byg kommer ind i billedet. Vi har mange års erfaring med at lægge gulve, lige fra trægulve såsom planke- og parketgulve til klinkegulve eller linoleumsgulve. Vi ved, at hver type gulv kræver særlige teknikker, så gulvet bliver lagt flot og i øvrigt holder de næste mange år. Torp Byg er et allround byggefirma, der varetager alle former for håndværk. Dette inkluderer murerarbejde i forbindelse med lægning af fliser og klinker i køkken og badeværelse samt andre former for gulvarbejde, når du skal have lagt gulv rundt omkring i din bolig. Vores kundekartotek indeholder alt fra private boligejere til professionelle bygherrer. Vi lader os aldrig begrænse af geografi og kommer derfor også gerne ud til dig, hvad enten du befinder dig i Aalborg, Frederikshavn, Thisted eller Hobro, når du søger nyt gulv Aalborg og Nordjylland.

Det rigtige gulv

At vælge det rigtige gulv kræver lige så mange overvejelser som at vælge det rigtige køkken eller badeværelse. Du skal kigge på det i mange år og ligeledes gå på det rigtig mange gange, så det skal være et gulv, der holder sit udseende og som kan holde til den trafik, det udsættes for på daglig basis. På et badeværelse eller i et køkken, hvor der er chance for, at gulvet bliver vådt eller på anden måde udsættes for ting, der kan trænge ned i det, bør du overveje et slidstærkt gulv. Det skal være et gulv, der kan tåle at blive vasket, et gulv der kan holde til at blive gået på og et gulv, der ikke giver efter for fugt. I stuen hvor man sjældent har sko på og sjældent udsætter for samme form for slid, behøver du ikke tage helt de samme hensyn til gulvets slidstyrke. Du bør dog trods alt stadig overveje, hvor længe du gerne vil have dit gulv – og om du har tiden til at vedligeholde det.

Hos TorpByg giver vi dig gerne råd og vejledning, når du skal vælge nyt gulv. På den måde er du sikker på at få et godt gulv, når du skal have nyt gulv Aalborg og Nordjylland.

Uforpligtende tilbud på nyt gulv Aalborg og Nordjylland

Hvis du tror, Torp Byg kunne være det rigtige bud på din gulvmand, når du skal have nyt gulv Aalborg og Nordjylland, så kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at rådgive dig omkring de mange forskellige muligheder, ligesom vi også gerne giver et uforpligtende tilbud på dit nye gulv lagt af en professionel gulvmand.

Tømrer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag