Nybyg og tilbygning

Byggeri med omtanke

Kontakt os

Nybyg og tilbygning Aalborg

At bygge til eller bygge nyt er en stor og omfattende opgave. Der skal graves ud, støbes fundament, mures op og lægges tag, vigtigst af alt er, at hver eneste af disse mange forskellige opgaver skal udføres med yderste præcision. Det er nemlig kun sådan, du får et fejlfrit resultat, der først og fremmest er pænt at se på, men som – måske vigtigst af alt – holder i mange år ud i fremtiden. Skal du have lavet tilbygning, skal der endvidere foretages ændringer i forhold til det eksisterende bebyggelse, så tilbygningen virker sammenhængende i forhold til resten af huset. I alle tilfælde skal du endvidere tage stilling i forhold til nybyggeriets/tilbygningens indretning – hvad er det egentlig, du går og drømmer om?

Dit byggefirma Aalborg

Her hos TorpByg har vi stor erfaring med at varetage større og mindre byggeprojekter i forbindelse med nybyg og tilbygning Aalborg og Nordjylland. Vores kunder spænder vidt fra private boligejere til professionelle bygherrer, der står foran et omfattende projekt i et nyligt anlagt boligkvarter, hvor der skal opføres en række typehuse. Når du vælger TorpByg som din samarbejdspartner i forbindelse med nybyg og tilbygning i Aalborg og Nordjylland, får du et byggefirma, der møder hver enkelt kunde, der hvor han/hun er og som tilrettelægger den pågældende opgave i henhold til lige netop dine boligdrømme.

Totalløsninger

Noget af det, vi har specialiseret os i hos TorpByg er totalløsninger. Her varetager vi hele byggeprojektet og sørger for planlægning, udarbejdelse af budget og naturligvis udførelsen af selve byggeriet. Vi sørger ligeledes for at hyre den nødvendige arbejdskraft fra tømrere og murer til malere. Hver og en har en solid uddannelse bag sig og tilgår den specifikke opgave med stor respekt for kundens ønsker og en særpræget passion for sit fag. Vi samarbejder udelukkende med branchens bedste og betragter det som vores fornemste opgave, at du altid er tilfreds med det resultat, du får, når du har indgået et samarbejde med TorpByg. 100 % kundetilfredshed er nemlig ikke blot en mulighed – det er et ufravigeligt krav, som vi går rigtig langt for at indfri ved hver evig eneste opgave.

Uforpligtende tilbud på nybyg og tilbygning Aalborg og Nordjylland

Tror du, TorpByg kunne være den helt rigtige samarbejdspartner, når du står foran opgaver vedrørende nybyg og tilbygning Aalborg og Nordjylland? Og vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt?

Så kontakt os allerede i dag for at høre omkring de mange forskellige muligheder for velkvalificeret håndværk! Vi glæder os til at fortælle, hvordan vi kan gøre dit byggeprojekt til en god oplevelse og hvordan vi får dig fra idé til endeligt resultat i form af din nye bolig eller en flot tilbygning til din eksisterende bolig.

Tilbygning Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Referencer

Facaderenovering

Hasseris

Totalrenovering

Vodskov

Tilbygning

Aalborg

Facaderenovering

Vadum

Renovering

Gug

Totalrenovering

Hjørring

Book et uforpligtende møde nu

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret