Renovering af badeværelse

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Renovering af badeværelse - Din hjælp i Aalborg og Nordjylland

Står du foran omfattende badeværelsesrenovering? I så fald kan det være en rigtig fornuftig investering at tilkalde professionel hjælp i forbindelse med nedrivning af det gamle badeværelse og opsætning af dit nye drømmebadeværelse. Der er adskillige opgaver i forbindelse med renovering af badeværelse, der kræver professionel præcision og ekspertise. Fx elinstallationer, sanitetsarbejde, murerarbejde og måske endda opsætning af nye lofter. Der er trods alt ikke noget værre end at stå med et badeværelse, hvor fliserne enten er løse eller knækkede, hvor det varme vand ikke kommer igennem eller hvor spotsene i loftet ikke lyser, som de skal.

Hjælp til renovering af badeværelse

Hos Torp Byg har vi stor erfaring med renovering af badeværelse og står klar til at hjælpe dig med alle de opgaver, der måtte opstå i den forbindelse. Hvad enten du har brug for hjælp til enkelte opgaver som opsætning af fliser, elinstallationer eller deslige eller der er tale om en totalløsning, hvor vi varetager alle opgaver i hele processen, kan du regne med Torp Byg. Vores team af håndværkere består af erfarne murere og tømrere. De har således hver deres ekspertiseområde.

En af de største fordele ved at hyre Torp Byg i forbindelse med renovering badeværelse er altså, at du kan nøjes med at kontakte ét firma til alle opgaverne. Det sparer dig en masse tid og hvad enten du skal have en totalløsning eller hjælp til enkelte opgaver, lover vi dig konkurrencedygtige priser. Vi har hjulpet en lang række forskellige kunder med flotte badeværelser og vi hjælper også gerne dig.

Inspiration til badeværelse

Vi har et tæt samarbejde med vores søsterfirma Designhaus, der er specialister i at tilbyde deres kunder totalløsninger inden for køkken, bad og garderobe. Det betyder, at når du besøger os her på Gugvej 124 i Aalborg SØ, er der ligeledes mulighed for at få en rundvisning i det store showroom, Designhaus råder over. Her er der mulighed for at indhente inspiration til indretningen af dit drømmebadeværelse. Du kan således vælge imellem en lang række forskellige specialdesignede badløsninger. Når du vælger et badeværelse fra Designhaus, får du muligheden for helt selv at designe dit badeværelse. På den måde er du helt selv herre over farver, badeværelsesmøbler, bordplade mv. Uanset om du vil have badeværelse med badekar, stringente badeværelsesskabe og –skuffer eller noget helt tredje, så er valget helt og aldeles op til dig.

Indretning lille badeværelse

Hvis du blot har et lille badeværelse, der skal indrettes, er det om at udnytte den sparsomme plads bedst muligt. Vi kommer gerne ud og hjælper dig med at vurdere og beslutte, hvordan du bedst muligt får brugt dine kvadratmeter med henblik på alligevel at kunne få det badeværelse, du drømmer om.

Nyt badeværelse pris

Søger du et allround håndværkerfirma, der kan hjælpe dig i hele processen i forbindelse med renovering badeværelse? Hos Torp Byg lader vi os ikke begrænse af hverken opgavens omfang eller geografisk placering. Vi kommer derfor gerne ud til dig og besigtiger den pågældende opgave i forbindelse med renovering badeværelse. I den forbindelse er det endvidere muligt at få en pris på nyt badeværelse og et 100 % uforpligtende tilbud.

Tror du, Torp Byg kan være det rette håndværkerfirma til at varetage renovering af dit badeværelse? Så kontakt os allerede i dag med henblik på en snak omkring mulighederne for hjælp til badeværelsesrenovering.

Tømrer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag