Nye døre og vinduer i Aalborg

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Nye døre og vinduer Aalborg og Nordjylland

De vinduer og døre du har i din bolig er først og fremmest med til at sikre, at din bolig opnår en bedre energimærkning. De helt rigtige vinduer holder kulden ude om vinteren og varmen inde i huset. Ligeledes holder den rigtige dør tyvene ude og skaber den tryghed, du ønsker for dig selv og din familie i jeres eget hjem. Døre og vinduer kræver dog også vedligeholdelse, fuldstændig ligesom resten af din bolig. Det være sig i form af, at de skal males indimellem, ligesom du til enhver tid bør sikre dig, at den isolering der sidder i rammerne slutter tæt og at der derved ikke opstår sprækker.

Hos Torp Byg varetager vi gerne den opgave, det er, når du skal have nye døre og vinduer Aalborg og Nordjylland. Vi er en veletableret byggevirksomhed, der består af en lang række håndværkere med hver deres ekspertise. Uanset om der er tale om vinduesrammer, dørkarme, udskiftning af glas eller blot renovering af gamle vinduer, så har vi håndværkerne til at varetage opgaven. Vi hjælper dig både med at isætte nye døre og vinduer samt sørger for at give dig den rette råd og vejledning, så du selv kan stå for vedligeholdelsen deraf i fremtiden. En opgave vi naturligvis også gerne varetager, hvis du ikke har modet på det.

Udskiftning af døre og vinduer

Når du skal have udskiftet døre og vinduer bør du gøre dig en lang række forskellige overvejelser på forhånd. Hvilken type døre og vinduer er der tale om og hvad skal de kunne? Hvilken stil ønsker du og passer den til resten af huset? Skal der sættes større vinduer i eller gøres plads til helt nye vinduer eller døre? Dernæst skal du gøre op med dig selv, om du har modet på at give dig i kast med opgaven – og om du har den fornødne viden til dette. Hvis ikke kan du altid alliere dig med et byggefirma som Torp Byg, der igennem en lang række forskellige kunder har indhentet viden, erfaring og knowhow til at udføre denne type opgaver. Vi tilbyder hjælp til at udskifte vinduer og døre – indendørs såvel som udendørs, både som enkeltstående opgaver og som en del af en totalløsning.

Renovering af døre og vinduer

Inden du beslutter dig for at udskifte både døre og vinduer, kan det være fornuftigt at undersøge, om en renovering kan gøre det. Der er både økonomiske fordele og tidsmæssige besparelser at hente, hvis det er nok blot at renovere på de eksisterende vinduer og døre. Det gør sig især gældende, hvis du bor i fredet byggeri, hvor kravene er nogen andre i forhold til, hvad du kan og ikke kan tillade dig. Hos Torp Byg hjælper vi dig gerne med råd og vejledning i forhold til de muligheder, der er for at renovere døre og vinduer. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også at stå for den specifikke renoveringsopgave, hvad enten der skal males vinduesrammer og døre eller der skal efterisoleres imellem rammer og husmur.

Tilbud på nye døre og vinduer Aalborg og Nordjylland

Hvis Torp Byg kunne være det helt rigtige byggefirma til at varetage den specifikke opgave, når du skal have nye døre og vinduer Aalborg og Nordjylland, så tøv ikke et sekund! Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde ud af, hvordan du bedst muligt får dine døre og vinduer til at se ud som nye.

Når du kontakter os til en opgave, foretrækker vi at komme ud og besigtige opgaven. På den måde har vi muligheden for at give dig et uforpligtende tilbud ud fra den pågældende situation og i samme forbindelse kan vi tale om de forskellige muligheder, der er, når du skal have nye døre og vinduer Aalborg og Nordjylland.

Tømrer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag