Tømrer i Nibe

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Nibe

Er du på jagt efter en erfaren tømrer i Nibe til dit næste byggeprojekt? Så kan du roligt vælge en tømrermester fra Torp Byg. Med mere end 10 års erfaring i rygsækken løser vi alle former for tømreropgaver inden for både erhvervsbyggeri eller private boliger. Måske du skal have lavet en tilbygning til dit hus, have renoveret dit tag eller skiftet døre og vinduer i dit lejlighedskompleks. Uanset hvilke byggeprojekter du står over for, så er vi hos Torp Byg klar til at hjælpe dig.

Fordelen ved at vælge et erfarent tømrerfirma er, at du er sikret håndværk af højeste kvalitet og et flot resultat. Hos Torp Byg har vi engagerede og faguddannede håndværkere, der altid sørger for, at du får et perfekt slutresultat, som du bliver glad for.

Samlede løsninger på dit tømrerarbejde

Som noget særligt hos Torp Byg har vi et erfarent team af både tømrere, murere og malere i vores virksomhed. Du har derfor mulighed for at få komplette løsninger på dit tømrerarbejde i Nibe, når du vælger Torp Byg. Skal du have et nyt køkken, så har vi også et samarbejde med Designhaus, som kan skræddersy et køkken til dig og dine ønsker. Det betyder, at du både kan købe og få monteret dit køkken af Torp Byg. Du får altså alt i ét samlet køb og slipper for at være i dialog med flere udbydere.

Tømrerarbejde i Nibe til alle behov

Der er ingen opgaver, der er for store eller for små til Torp Byg. Vi klarer alt fra at lægge nyt gulv, til renovering af badeværelse og genoprettelse af større forsikringsskader. Med en faglig stolthed og stor ekspertise i bagagen er vores håndværkere altid klar til at hjælpe vores kunder med lige netop den opgave, de står overfor.

Skal du i gang med et større nybyggeri, så tilbyder vi også totalentreprise. Vi agerer gerne projektleder, indhenter byggetilladelser og leverer professionelle håndværkere, så du kan komme trygt og sikkert i mål med dit byggeprojekt. Du undgår at skulle koordinere med flere forskellige håndværkere, og vi garanterer dig, at alt håndværk er i tiptop.

Søger du et tømrerfirma i Nibe, og lyder Torp Byg som det rette match for dig? Så er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Tømrer Blokhus
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag