Tømrer i Hobro

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Hobro

Trænger din private bolig til et nyt køkken eller badeværelse? Eller har du brug for at få skiftet døre og vinduer i dit lejlighedskompleks? Vi kommer nok ikke uden om, at man som boligejer indimellem står i en situation, hvor ens bolig har brug for en større eller mindre renovering – eller måske bare en forskønnelse. Når det sker, så er det altid en fordel at vælge en professionel tømrermester til at varetage opgaven.

Torp Bygs tømrerfirma i Hobro har mere end 10 års erfaring med tømrerarbejde og et dedikeret team af faguddannede håndværkere. Når du vælger en tømrer fra Torp Byg, er du altid garanteret veludført håndværk og et flot resultat. Vores fornemmeste opgave er, at vores kunder er glade – altid.

Pakkeløsninger hos tømrerfirma i Hobro

Som noget særligt har vi hos Torp Byg både tømrere, murere og malere i vores firma. Alle håndværkere er uddannede inden for deres fag og har en stor faglig stolthed. Samtidig samarbejder vi med Designhaus, som er vores søstervirksomhed. Vi har derfor mulighed for at levere pakkeløsninger til vores kunder, så de er fri for at skulle kontakte flere forskellige udbydere. Står du derfor og skal have et nyt køkken, så kan du både købe dit køkken og få det monteret af os.

Vi klarer alle former for tømreropgaver

Hos Torp Byg står vi altid klar til at hjælpe dig med alle tænkelige tømreropgaver. Måske du skal have lavet en tilbygning til din private bolig, have lagt nye gulve eller har brug for hjælp til forsikringsskader. Vores tømrer i Hobro har den fornødne ekspertise og knowhow til at klare alle opgaver og levere håndværk i højeste kvalitet.

Hvis du skal i gang med at bygge et nyt hus, så tilbyder vi også totalentreprise på nybyggeri. Når du vælger totalentreprise hos os, slipper du for at have kontakt til flere forskellige håndværkere. Du sparer derfor en masse tid og energi. Vi sørger nemlig for at indhente både byggetilladelser og byens mest kvalificerede håndværkere. Vi garanterer dig kvalitetshåndværk, der lever op til gældende krav og lovgivning. Derudover sikrer vi dig et perfekt slutresultat, der opfylder dine behov og ønsker for byggeriet.

Er du interesseret i at få Torp Byg til at stå for dit næste byggeprojekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om projektet og et uforpligtende tilbud.

Tømrer Hobro
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag