Tømrer i Vodskov

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Vodskov

Trænger dit hus til at få lagt nyt tag, eller skal drømmen om en tilbygning endelig realiseres? Vi kommer ikke uden om, at de fleste huse eller erhvervsbyggerier indimellem trænger til en kærlig hånd eller en opgradering. Uanset om du skal have skiftet vinduer, inden efteråret banker på døren eller have lagt nyt gulv i hele huset, så kan det være en god idé at få hjælp af et professionelt tømrerfirma. På den måde sikrer du dig, at tømrerarbejdet bliver gjort ordentligt, og du får et resultat, som du bliver glad for.

Torp Byg er et tømrerfirma i Vodskov med mere end 10 års erfaring i rygsækken inden for både private boliger og erhvervsbyggeri. Når du vælger en erfaren tømrermester fra Torp Byg, er du altid sikret professionelt håndværk og veludført tømrerarbejde.

Tværfagligt samarbejde hos tømrerfirma i Vodskov

Som noget særligt råder vi i Torp Byg over både murere, malere og tømrere. Derudover har vi et tæt samarbejde med Designhaus, som forhandler køkken-, bad- og garderobeløsninger. Vi er et allround tømrerfirma i Vodskov, hvor du har mulighed for at få en samlet pakkeløsning. Skal du for eksempel have en ny garderobe, så kan du både købe den og få den installeret gennem Torp Byg. Vi sørger for at skræddersy løsningerne til dig og dine behov.

Denne særlige pakkeløsning sikrer dig effektivitet og kvalitet, når du skal have lavet ændringer i dit private hjem eller erhvervsbyggeri. Samtidig sparer du tid, da du slipper for at skulle være i dialog med flere udbydere.

Tømrerarbejde til dine behov

Hos Torp Byg laver vi alle former for renovering, både tagrenovering og renovering af badeværelse. Vi skifter vinduer, døre og lægger nyt gulv – vi leverer tømrerarbejde til ethvert behov. Og skulle du stå i den trælse situation, at du har fået skader på dit hus, så har vi også specialiseret os i forsikringsskader, så vi kan give dig den hjælp, du har brug for.

Derudover tilbyder vi også totalentreprise. Står du over for et nybyg-projekt, eller skal du have lavet en større tilbygning i din private bolig, så kan du med fordel vælge en totalentreprise. Når du vælger en totalentreprise ved Torp Byg, sørger vi for at levere de håndværkere, som du har brug for. Vi agerer også gerne projektleder.

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tømrer Vodskov
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag