Tømrer i Aars

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Aars

Har du brug for professionel hjælp til et projekt i dit hjem? Så er du kommet til det rette sted. Torp Byg er dit tømrerfirma i Aars, hvis du er på udkig efter solidt håndværk og en samvittighedsfuld samarbejdspartner. Vi tager os god tid til at afklare opgaven i tæt samarbejde med dig, og vi holder altid en tæt, løbende dialog med vores kunder. Din tilfredshed er alfa og omega for os.

Alt slags tømrerarbejde i Aars

Hvad enten du ønsker en mindre opgave udført – f.eks. at få lagt et nyt gulv – eller står foran den helt store ombygning eller tilbygning, kan vi hjælpe. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har samlet alle nødvendige funktioner under samme tag, så du som kunde kan købe en totalløsning hos os og aldrig går forgæves.

Vi tilbyder alt fra totalentrepriser, nybyg og tilbygning til alle former for renovering: nye døre og vinduer, nyt tag og tagrenovering, nyt gulv, montering af køkken og renovering af badeværelse. Du kan også få hjælp hos vores professionelle team, hvis uheldet er ude, og du står med en forsikringsskade. Vi har prøvet det hele før, så tøv ikke med at kontakte os – så finder vi sammen en løsning.

Designrådgivning og tømrermester i Aars

Udover solidt, professionelt håndværk kan du altid regne med at blive grundigt vejledt i forbindelse med de indretningsvalg, du skal træffe. Det gælder f.eks., hvis du skal have nyt køkken, renovere dit badeværelse eller vil bygge en ny, smart garderobe. Vi samarbejder med vores søstervirksomhed Designhaus og kan derfor tilbyde komplet vejledning igennem hele processen.

Ikke kun et tømrerfirma i Aars

Vi ved, at dit hjem er det vigtigste sted for dig, og vi tager vores ansvar meget alvorligt. Hver eneste dag går vi på arbejde for at levere løsninger, der lever 100 % op til dine forventninger – og gerne lidt mere. Vores faguddannede håndværkere sørger for, at alle detaljer er afklaret med dig, inden de går i gang. Det kalder vi byggeri med omtanke.

Vi kommer altid ud og besigtiger en opgave, inden vi går i gang. På den måde kan vi opbygge en grundlæggende forståelse for dine behov og ønsker. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme.

Tømrer Blokhus
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag