Montering af køkken

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Din køkkenmontør i Aalborg og Nordjylland

Når du skal have sat dit nye køkken op, kræver det ofte en vis portion erfaring med dette og naturligvis professionel præcision, så alt sættes rigtigt op fra starten af. Alternativet kan være køkkenelementer, der ikke sidder ordentligt, en vask eller rør, der er utætte eller måske elinstallationer, der ikke er udført korrekt. Det kan derfor være en rigtig god investering at hyre professionelle håndværkere til at stå for din køkkenmontering, så du får høj kvalitet i alt, fra køkkenelementer og hårde hvidevarer til installeringen af selv samme.

Hjælp til køkkenmontering

Uanset om du har brug for hjælp til montering og opsætning af hele køkkenet eller du blot har brug for hjælp til enkelte opgaver i dit nye køkken, står Torp Byg klar til at hjælpe dig med råd og vejledning i forbindelse med opsætning af køkken. Vores mange års arbejde med totalløsninger inden for både køkken, bad og garderobe har givet os lige netop den erfaring og knowhow, der er brug for. Det er da også derfor, vi i lang tid har været vores kunders foretrukne håndværkerfirma.

Når du vælger Torp Byg til at stå for din køkkenrenovering og efterfølgende køkkenmontering er du garanteret, at køkkenlågerne sidder lige, at gulvet ikke knirker og naturligvis at alle hårde hvidevarer er installeret korrekt, inden vi går. Det er din garanti for, at drømmekøkkenet sidder lige i skabet. Uanset om der er tale om tømrer- eller murerarbejde eller det er indviklede elinstallationer, har vi uddannede håndværkere til at klare enhver opgave. Det betyder altså også, at du kun behøver ringe ét sted – nemlig Torp Byg – frem for at skulle undersøge og kontakte en række forskellige håndværkerfirmaer med hver deres speciale.

Samarbejde med Designhaus

Vi har et tæt samarbejde med Designhaus, der er leveringsdygtige i lige præcis de eksklusive køkkener, vi sætter op for dig. Her får du lov til helt selv at vælge alt fra farven på dine køkkenskabe til hårde hvidevarer og hightech features. Uanset om du er til et klassisk hvidt køkkken eller du drømmer om et mere industrielt look i form af et stålkøkken, har Designhaus den skræddersyede løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Torp Byg og Designhaus holder begge til på Gugvej 124 i Aalborg SØ.

Pris på køkkenmontering

Tror du, Torp Byg kunne være de helt rigtige til at stå for køkkenmontering i forbindelse med at du skal have nyt køkken? Så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan tage en snak omkring de mange forskellige muligheder, du har.

Vi lader os aldrig begrænse af geografi og har således også kunder både i og uden for Nordjylland. Derfor kommer vi også gerne ud til dig eller bistår dig, når du vælger dit nye køkken hos Designhaus. I den forbindelse kan du med fordel vælge at få et samlet tilbud på nyt køkken og køkkenmontering i forlængelse deraf.

Tømrer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag