Tømrer i Skagen

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Din tømrer i Skagen

Går du med en byggedrøm i maven? Eller trænger din bolig til en kærlig hånd? Så kan Torp Byg hjælpe dig. Hos os er det altid dine drømme og ønsker som kunde, der er i fokus. Og vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Med mange års erfaring i bagagen og en passion for veludført håndværk er vi klar til at hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Hos Torp Byg går vi langt for at sikre en kundeservice ud over det sædvanlige. Du kan altid regne med tæt samarbejde, lydhørhed over for dine ønsker og god kommunikation fra start til slut. Vores projektforløb planlægges ned i mindste detalje for at sikre, at der ikke dukker uforudsete forsinkelser eller frustrationer op senere i processen. Det kalder vi byggeri med omtanke.

Vi klarer al slags tømrerarbejde i Skagen

Uanset om du skal have lagt nyt gulv, renoveret badeværelset eller monteret drømmekøkkenet, har vi den rette ekspertise og knowhow. Hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi laver både tømrerarbejde i private hjem, virksomheder og ejerforeninger og i forbindelse med store nybyggerier.

Torp Byg kan klare alle typer af tømreropgaver – hvad enten det gælder vedligeholdelse, renovering, totalentrepriser, tilbygning eller nybyg. Vi lægger nyt gulv for dig, står for din tagrenovering, lægger helt nyt tag eller monterer nye vinduer og døre. Det kan også være, at tiden er inde til renovering af badeværelse, eller at du skal have hjælp til montering af køkken.

I forsikringssager kan vi være din sparringspartner og hjælpe dig med at skabe overblik og ro i en kaotisk situation. Så tøv ikke med at kontakte os – så tager vi en snak og finder den rigtige løsning på dit problem.

Samarbejde mellem Skagen-tømrerfirma og Designhaus

Vi har samlet alle fornødne fagligheder under samme tag, så du aldrig går forgæves hos os. Hos os finder du faguddannede tømrere, murere, malere – og sågar designspecialister. Vi samarbejder nemlig med vores søstervirksomhed Designhaus og har derfor altid indretningsekspertise lige ved hånden.

Skagen-tømrermester – din garanti for kvalitet

Hos Torp Byg forstår vi, at dit hjem er din base, og at du er på udkig efter kvalitet, der skal holde mange år endnu. Dette ansvar tager vi meget alvorligt. Hos os er der ingen kompromiser, hverken hvad angår kvalitet eller kundeservice.

Tømrer Skagen
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Vi sidder altid klar ved telefonen!

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag