Tømrer i Brønderslev

Torp Byg Totalløsninger ApS

Vi giver din bolig mere værdi...

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag

Torp Byg Totalløsninger

Torp Byg er et allround byggefirma. Vi tilbyder alt fra murer- og tømrerarbejde. Torp Byg udgøres af et team af engagerede og ikke mindst faguddannede håndværkere, der står klar til, hver eneste dag, at hjælpe vores kunder med at løse lige netop den opgave, de står foran.

Hvad enten du har brug for hjælp til større byggeprojekter, gennemgående renovering af din private bolig eller der er tale om mindre, enkeltstående opgaver, så tilbyder vi, hos Torp Byg vores ekspertise.

Torp Bygs nye projektmodel

Hos TorpByg har vi udviklet en projektmodel, der skal hjælpe kunderne trygt gennem alle byggeriets faser. Når modellen anvendes, garanterer vi, at både økonomi, tidsforbrug og øvrige detaljer er optimeret mest muligt til glæde for kunden.

Når et projektforløb er planlagt ned i alle detaljer, højner det kvaliteten af den færdige byggeløsning – og sparer samtidig bygherre for en masse frustrationer, tidsspilde og unødige omkostninger.

Vi kalder det:

BYGGERI MED OMTANKE!

Få et tilbud i dag

Tømrer i Brønderslev

Leder du efter en tømrer i Brønderslev, der kan varetage dit næste byggeprojekt? Hos Torp Byg har vi et stærkt team af faguddannede håndværkere, der altid er klar til at hjælpe dig med dine tømreropgaver. Vi kommer nok ikke uden om, at de fleste huse fra tid til anden trænger til en kærlig hånd eller en mindre renovering. Måske du skal have skiftet tag eller lagt nye gulve. Hvis du vil være sikker på at få et flot resultat, kan du med fordel vælge en erfaren tømrermester til at stå for arbejdet.

Torp Byg har 10 års erfaring med byggeprojekter inden for erhvervsbyggeri og private boliger. Vi har derfor tilegnet os en bred erfaring og en solid knowhow, som sikrer dig, at vi altid leverer håndværk af højeste kvalitet. Du kan derfor trygt og sikkert lægge dit tømrerarbejde i hænderne på Torp Byg.

Alt-i-et-tømrerfirma i Brønderslev

Hos Torp Byg huser vi både tømrere, murere og malere, der alle er specialiserede inden for deres fagområde. Derudover samarbejder vi med Designhaus, som forhandler køkken, badeværelse og garderobeløsninger. Det betyder, at vi kan give vores kunder komplette løsninger, når de for eksempel skal have lavet en ny garderobe eller et nyt badeværelse. Vi kan altså både hjælpe dig med at få en skræddersyet garderobeløsning til dit kommende walk-in-closet og sørge for at få det installeret. Alt foregår gennem Torp Byg, så du er fri for at skulle koordinere med flere udbydere.

Tømrerarbejde til alle typer opgaver

Torp Bygs tømrerfirma i Brønderslev klarer alle opgaver og byggeprojekter. Ingen opgaver er for store eller for små. Hvad enten du skal have skiftet døre og vinduer i dit lejlighedskompleks eller have repareret forsikringsskader på din private bolig, så er vi klar til at hjælpe. Alle vores håndværkere er professionelle og stolte af deres fag. De gør sig altid umage for at udføre et tømrerarbejde, som giver dig et perfekt slutresultat.

Står du over for et omfattende nybyggeri, så tilbyder vi også totalentreprise. Når du vælger totalentreprise hos Torp Byg, sørger vi for hele planlægningen og udførelsen af dit byggeri. Du behøver derfor ikke bekymre dig om hverken byggetilladelser eller kvalificerede håndværkere. Det har vi styr på for dig.

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på vores tømrerarbejde i Brønderslev? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tømrer Brønderslev
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.00
Fredag: kl. 8.00 - 14.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 98 10 17 98

Torp Byg Totalløsninger - Byggeri med omtanke

★★★★★ 5 stjernet totalløsninger

  • Vi forventningsafstemmer altid
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Få et tilbud i dag