Renovering

Byggeri med omtanke

Kontakt os

Renovering Aalborg og Nordjylland

En renoveringsopgave er tit og ofte ganske omfattende, hvad enten du skal renovere enkelte rum i dit hjem, der er tale om en totalrenovering eller du skal i gang med et renoveringsprojekt i din virksomhed, bolig- eller ejerforening. Hvad enten der er tale om indretningsmæssige renoveringer eller det vedrører selve huset, altså det rent håndværksmæssige, så er det ofte noget, der kræver solid erfaring og knowhow. Særligt hvis du giver dig i kast med dit eget renoveringsprojekt. Har du dog ikke modet på – eller tålmodigheden til – at give dig i kast med et så omfattende projekt, kan du altid kontakte et byggefirma, der netop har erfaring med renoveringsprojekter.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 98 10 17 98

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

Adresse

Torp Byg ApS
Gugvej - 124 9210 Aalborg SØ

Find os

Referencer

Tilbygning

Aalborg

Facaderenovering

Vadum

Renovering

Gug

Totalrenovering

Hjørring

Renovering

Nørresundby

Renoveret badeværelse

Kaas

Dit byggefirma Aalborg

Det er her, Torp Byg kommer ind i billedet. Vi er et erfarent byggefirma, der tilbyder håndværksservice, når du søger hjælp til renovering Aalborg og Nordjylland. Vores team består af en bred vifte af dygtige håndværkere, der hver især er specialiserede inden for netop deres fag. Når du kontakter Torp Byg i forbindelse med renovering Aalborg og Nordjylland, kan du således regne med kompetente håndværkere, der kan varetage murer- og tømrerarbejde samt elektriker- og VVS-opgaver. Ingen opgaver er for små og uanset om der er tale om enkelte rum eller en hel bolig – om der er tale om enkelte ekspertiseområder eller du har behov for flere forskellige håndværkere, så har vi helt sikkert løsningen, der passer dig.

Totalløsninger

Ved større renoveringsprojekter, hvor der skal udføres flere forskellige former for håndværkerarbejde, foretrækker rigtige mange at vælge et firma, der kan varetage rollen som projektleder. Hos Torp Byg har vi god erfaring med totalentrepriser, hvor vi sørger for at planlægge, koordinere og udføre projektet, alt imens du blot kan passe dine daglige opgaver, velvidende at den specifikke renovering udføres efter alle kunstens regler.

Indendørs og udendørs renovering

Hos Torp Byg tilbyder vi både indendørs og udendørs renoveringsopgave. Det vil sige, at hvad enten der er tale om udskiftning af vinduer, pleje af udendørs træværk, maling af indendørs rum eller måske en gennemgående renovering af hele huset, så står vi klar til at hjælpe dig. Såfremt der er tale om indendørs renovering, kan vi endvidere anbefale vores søsterselskab og tætte samarbejdspartner Designhaus. Designhaus har specialiseret sig i alle former for indretning i hjemmet og tilbyder blandt andet totalløsninger til køkken, bad og garderobe.

At vælge Torp Byg til at varetage dit projekt, når du skal i gang med renovering Aalborg og Nordjylland, er din garanti for skræddersyede løsninger. Vores ambition er at udføre kvalitetshåndværk, vores kunder bliver glade for og som holder mange år ud i fremtiden. 100 % kundetilfredshed er således heller ikke blot en mulighed, når du handler med Torp Byg – det er et ufravigeligt krav og din garanti for solidt håndværk.

Uforpligtende tilbud på renovering Aalborg og Nordjyland

Kunne du tænke dig et tilbud på din næste renoveringsopgave i Aalborg eller resten af Nordjylland? Så kontakt Torp Byg allerede i dag! Vi glæder os til at fortælle dig om de mange forskellige muligheder, der er for håndværk i verdensklasse samt give dig ud på, hvordan vi bedst muligt opfylder dine boligdrømme – og det er naturligvis ganske uforpligtende.

Leverandører

Book et uforpligtende møde nu

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret