Tilbygning af villa

Torp Byg har, i den klassiske villa fra 2002, tegnet og opført en tilbygning, der opfylder familiens ønske om yderligere plads, mere lys og kontakt til naturen. Den oprindelige stue var lidt mørk og kontakten til haven begrænset. Løsningen blev realiseret ved at opføre en niveausænket tilbygning i umiddelbar tilknytning til eksisterende stueareal. Tilbygningen er smagfuldt integreret med en indmuret gennemgående pejs, en detalje, der passer smukt ind i resten af husets stil. For at få mere dagslys ind i boligen, og skabe kontakt til haven, er der indsat store glaspartier i hele tilbygningen samt fra gulv til loft i husets terrassevendte facade. Familien har fået himmellys og huset fremstår med et opdateret og moderne helhedsindtryk.

Leverandører

Byggeri med omtanke

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret