MALER

& malerfirma i Aalborg

Kontakt os

Maler Aalborg og Nordjylland

Trænger du til fornyelse i dit hjem og har du ikke mod på selv at gå i gang med opgaven? Så anbefaler vi, hos Torp Byg at du overvejer muligheden for at hyre en professionel maler til at udføre den pågældende opgave. At vælge en professionel maler til at udføre malerarbejdet i dit hjem – indendørs såvel som udendørs – er nemlig din garanti for et godt resultat, der er udført med professionelle materialer og derfor holder både nu og mange år ud i fremtiden.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 98 10 17 98

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

Adresse

Torp Byg ApS
Gugvej - 124 9210 Aalborg SØ

Find os

Referencer

Tilbygning

Aalborg

Facaderenovering

Vadum

Renovering

Gug

Totalrenovering

Hjørring

Renovering

Nørresundby

Renoveret badeværelse

Kaas

Dit malerfirma Aalborg

Det er også her, Torp Byg kommer ind i billedet, når du er på udkig efter maler Aalborg og omegn. Vi har nemlig mange års erfaring med alle former for malerarbejde, indendørs såvel som udendørs. Med et team af faguddannede malere, kan du trygt overlade din maleropgave i vores hænder. Stolthed for vores fag og respekt for hver enkelt kundes ønsker – det er sådan, vi tilgår enhver opgave, for hos Torp Byg er der kun én ting, der tæller: 100 % kundetilfredshed.

Indendørs malerarbejde

At udføre indendørs malerarbejde vedrører oftest maling af vægge, lakering af flader, opsætning af filt, væv eller tapet og meget meget andet. Det indebærer eksempelvis også maling af vinduer, karme, lister, der kræver stor præcision og den rette maling for et flot resultat. Når du skal have malet dit hjem inden døre er det endvidere vigtigt at være opmærksom på hvilket rum, der er tale om. Er der tale om et badeværelse – eller andre vådrum – skal det eksempelvis være en type maling, der kan holde til høj luftfugtighed. I et køkken, en entré eller et andet rum, hvor der er større risiko for, at væggene kan blive snavsede og derfor skal aftørres ofte, er det vigtigt at vælge en type maling, der kan holde til netop det. Hvis du hyrer et professionelt malerfirma som Torp Byg til at varetage det indendørs malerarbejde, slipper du således også selv for at overveje valg af materialer samt tænke på opsætning af glasvæv, filt eller tapet. Det gør vi gerne for dig, når du har besluttet dig for, hvad der passer til lige netop din bolig.

Udendørs malerarbejde

Torp Byg udfører ligeledes alle former for udvendigt malerarbejde, når du søger maler Aalborg og Nordjylland. Det vil sige, du trygt kan overlade opgaver såsom maling af vinduer, maling af døre, facaderenovering, genopfriskning af udendørs træværk mv. Vi har den rette ekspertise samt markedets bedste udstyr og materialer til at udføre professionelt malerarbejde, når du søger en malermester Aalborg. Ud over det specifikke malerarbejde, yder vi råd og vejledning som en fast del af vores løsninger, så du uden problemer kan vedligeholde træværk, karme, stakit mv. fremover.

Uforpligtende tilbud maler Aalborg og Nordjylland

Tror du, Torp Byg kunne være det helt rette malerfirma Aalborg, når du står og skal bruge en billig maler til at varetage din næste maleropgave? Vi hjælper med alt fra maling af flyttelejlighed til maling af nybygger. Vores kunder rækker vidt og vi står derfor klar, hvad enten det er maling erhverv eller privat – eller du kontakter os via din bolig- eller ejerforening.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på malerarbejde og søger du maler Aalborg og Nordjylland? Så kontakt Torp Byg allerede i dag, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt løser den opgave, du står med. I forbindelse med at der gives et uforpligtende tilbud, foretrækker vi at komme ud og besigtige opgaven. Det er din garanti for et tilbud, du kan regne fuldt ud med!

Leverandører

Book et uforpligtende møde nu

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret