VVS-

& blikkenslagerfirma i Aalborg

Kontakt os

VVS Aalborg og Nordjylland

Uanset hvilken form for byggeri der er tale om, er VVS arbejde en stor og væsentlig del af selv samme. VVS arbejde involverer alt fra vand- og varmearbejde til vedligeholdelse og opsætning af tagrender, nedløbsrør, tagbrønde og taginddækninger. VVS opgaver vedrører således indvendigt såvel som udvendigt arbejde og er vigtigt for byggeriets funktionalitet nu og i fremtiden.

Dit VVS firma Aalborg

Hos Torp Byg har vi solid erfaring med VVS arbejde og står klar, når du søger et firma til at udføre VVS Aalborg og Nordjylland. Vi har et team af dygtige håndværkere, der hver især har deres ekspertise og samarbejder naturligvis også med faguddannede blikkenslagere. Vi udfører store såvel som små opgaver inden for VVS Aalborg og Nordjylland og er naturligvis også dig behjælpelig, når du søger en erfaren VVS mand. Hos os er kundetilfredshed alfa omega og uanset opgavens art, vil du blive mødt med en stor respekt for den specifikke opgave, dig og dine behov.

Alle former for VVS arbejde

Vi udfører alle former for VVS arbejde, indendørs såvel som udendørs. Fordelen ved at vælge et professionelt firma til at udføre dine VVS-løsninger er, at du derved har alle mulighederne for at energioptimere din bolig. Det er nemlig sådan, at korrekt udført VVS arbejde kan hjælpe dig til at spare rigtig mange penge på for eksempel at installere vandbesparende VVS-løsninger eller ved at isolere og forbedre ting som energivarmeanlæg.

Uanset hvilke former for VVS arbejde, du har brug for hjælp til, når du søger VVS Aalborg og Nordjylland, så står vi altså klar til at hjælpe dig. Vores erfaring indbefatter alt fra renovering og energioptimere af ældre boliger til alt det rør- og sanitetsarbejde, der vedrører nybyggeri, omlægning af eksisterende rør og meget meget mere. Skal du have lagt nyt tag, kommer vi ligeledes gerne ud og hjælper med alt fra tagkonstruktion og lægning af det nye tag til opsætning af tagrender, nedløbsrør mv.

Uforpligtende tilbud på VVS Aalborg og Nordjylland

Tror du, Torp Byg kunne være den helt rigtige til at stå for blikkenslagerarbejde, når du søger VVS Aalborg og Nordjylland? Så kontakt os allerede i dag, så vi kan fortælle dig om de mange forskellige former for VVS arbejde, vi tilbyder.

Når du hyrer Torp Byg til at udføre din næste VVS opgave, foretrækker vi først og fremmest at komme ud og besigtige opgaven på forhånd. Dette gør os i stand til at give dig et uforpligtende tilbud ud fra de ting, vi sammen bliver enige om og hvis du kommer frem til, at det er det helt rigtige, kan du regne helt og holdent med de rammebetingelser, der fra starten er fastlagt for den pågældende aftale.

Vi Samarbejder med:

VVS udføres i samarbejde med VVS installatør Ejner Pedersen A/S CVR 32276725 og Vester Hornum Smede og VVS ApS CVR 39154129

VVS Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg har udvidet mit fitneescenter, Crossfit Aalborg, med en ekstra træningssal. Fra min leverandør købte jeg et træningsrack, det et stort gulv/til loft jernstativ, som atleter bruger til vægtløftning og anden træning. Leverandøren var ikke i stand til at montere det, og jeg havde akut brug for assistance. Jeg ringede til Torp Byg, som i løbet af en time sendte en medarbejder ud for at montere stativet, så det lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Den hurtige indsats reddede vores åbningsdag og jeg var lettet over den hurtige indsats

Martin Jensen
- 5 / 5

Referencer

Facaderenovering

Hasseris

Totalrenovering

Vodskov

Tilbygning

Aalborg

Facaderenovering

Vadum

Renovering

Gug

Totalrenovering

Hjørring

Leverandører

Book et uforpligtende møde nu

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret