Løsninger

Vadum

Torp Byg har facaderenoveret denne traditionelle 70´er villa med nye funktionelle og vedligeholdelsesfri vinduer i træ/alu med facadestykker, der skaber harmoni. Det arkitektoniske udtryk komplementeres med et nyt listedækket tag i sort tagpap. Ønsket om mere plads er opfyldt ved opførsel af en tilbygning i zink, der skaber et indbydende kig til haven og yder et imponerende lysindfald. Nye zinkbeklædte gavle passer perfekt til tilbygningen og det nye look. Resultatet er en harmonisk, lys og opdateret 70´er villa.

Aalborg

Torp Byg har, i den klassiske villa fra 2002, tegnet og opført en tilbygning, der opfylder familiens ønske om yderligere plads, mere lys og kontakt til naturen. Den oprindelige stue var lidt mørk og kontakten til haven begrænset. Løsningen blev realiseret ved at opføre en niveausænket tilbygning i umiddelbar tilknytning til eksisterende stueareal. Tilbygningen er smagfuldt integreret med en indmuret gennemgående pejs, en detalje, der passer smukt ind i resten af husets stil. For at få mere dagslys ind i boligen, og skabe kontakt til haven, er der indsat store glaspartier i hele tilbygningen samt fra gulv til loft i husets terrassevendte facade. Familien har fået himmellys og huset fremstår med et opdateret og moderne helhedsindtryk.

Vodskov

I Vodskov har Torp Byg totalrenoveret denne villa med nyt stort åbent køkken med inventar fra Designhaus. På gulvet er der lagt store 60x60 cm fliser og trægulvene er i mørkbejset eg. Som kontrast til de mørke gulvflader er der opsat hvide gipslofter med speciel lydgips, der har til formål at optimere rummenes akustiske forhold. Kvartsvingstrappen og værnet i glas bidrager til at sikre boligen et højt kvalitetsniveau. Det samme gælder gaspejsen i stuen og spisestuen.

Kaas

Her har Torp Byg bidraget med en komplet renovering af badeværelset, der både har fået nye klinker og gulvvarme. I brusenichen fremhæver vi de store hvide vægfliser og det super-elegante Vola-armatur indbygget i væggen. En anden lækker detaljer er det væghængte WC med vægtrykknap i forbindelse med skabene.

Hjørring

Torp Byg har totalrenoveret denne murermestervilla i Hjørring. Både stueplan og første sal samt trappetårn til første sal har gennemgået en komplet renovering. Billederne, der taler for sig selv, illustrerer meget godt kvalitetsniveauet i opdateringen af boligen. Klippevæggen med sten fra Kongebro og den tilhørende gaspejs deler rummet mellem køkken og spisestue. Al køkken- og badinventar er leveret fra Designhaus. Lyset har gode betingelser i den renoverede bolig, hvor hvide gipslofter og gulve i hvidolieret asketræ lyser op og bidrager til en fantastisk oplevelse. Badeværelse, soveværelse og walk-in på første sal udgør forældreafdelingen.

Gug

Ann Marie og Ole Jensen nyder lyset, indeklimaet, de lækre detaljer i indretningen og kvalitetsmaterialerne i deres nyrenoverede 80ér villa, hvor Designhaus og Torp Byg har styret projektet i mål fra ide til nøglefærdig løsning.

Hasseris

Denne smukke, klassiske villa har gennemgået en total visuel forvandling udvendigt. Facaden er blevet pudset og renoveret, der er monteret nye lavenergivinduer - og den adgangsgivende trappe har fået monteret nye, elegante granittrin og støbejernsgelænder.

Gug

I denne spændende villa har Torp Byg monteret en lækker totalløsning med nyt køkken fra Designhaus. Der er blevet etableret nye, flotte gipslofter med indbyggede spots og nye ovenlysvinduer.

Aalborg

I dette domicil har Top Byg været involveret i en gennemgribende opdatering af kontor- og mødelokaler. Der er blevet monteret nye gipslofter, nye egetræsgulve samt døre. Torp Byg har endvidere stået for det afsluttende malerarbejde.

Nørresundby

Her har Torp Byg været på en spændende opgave, hvor en gård er blevet forvandlet til en eksklusiv bolig. Bl.a. er den gamle hastestald blevet omdannet til vin-showroom. I stuehuset er der blevet lavet nyt lækkert køkken og løsningen er i det hele taget løftet til et ganske særligt niveau med indendørs klippevæg, gaspejs og vinkøler. Fra stueplanet har Torp Byg monteret en storslået ståltrappe, som på fornem vis binder de to etager tættere sammen. Al inventar er leveret fra Designhaus.

Kærby

På denne klassiske villa har Torp Byg været i gang med den helt store visuelle opdatering af eksteriøret. Villaen har således fået reetableret det oprindelige facadeudtryk samt reetablering af gesims. Der er ligeledes lavet nyt tegltag med fast undertag. Husets kvist er blevet renoveret – bl.a. med nyt zink. Sidst men ikke mindst er 2. sal blevet opdateret indvendigt.

Gug

Torp Byg står her bag en totalrenovering af køkken, entré og stue i denne villa, hvor gulvene har fået nye fliser og gulvvarme. Lofterne er blevet beklædt med lydgips for at optimere de akustiske betingelser. Over spisebordet bidrager to nye ovenlysvinduer til at lyse rummet op i dagtimerne. Torp Byg og Designhaus har samarbejdet omkring køkken-løsningen - og det har bl.a. været nødvendigt, at flytte en væg og en døråbning for at få alle detaljer til at gå op i en højere enhed i husets nye køkken.

Gug

Dette projekt er blevet til i et tæt samarbejde mellem Torp Byg og Designhaus. Samarbejdet har resulteret en gennemarbejdet løsning med kvalitet ned i alle detaljer. Husets hjerte er det store åbne køkken-alrum med nye, store vinduespartier mod terrassen. Samtlige døre i huset er skydedøre fra Swedoor. Trægulvene er i børstet eg og fliserne er 60x60 cm. Alle disse enkle detaljer bidrager sammen med de hvidmalede lydgipslofter til at skabe en lækker, skandinavisk kvalitetsoplevelse.

Brønderslev

I denne villa har Torp Byg leveret en komplet renovering af et traditionelt U-køkken. Al inventar er fra Designhaus i Aalborg og den nye løsning åbner køkkenet op mod stuen. Som led i projektet har det bl.a. været nødvendigt, at lukke en døråbning af for at sikre plads til de nye skabe i mørkt træ.

Aalborg

Torp Byg har totalrenoveret denne klassiske villa fra 60’erne. Den udvendige facade er renoveret med nye vinduer fra Velfac og nyt tagpap med lister. Den tidligere udestue er totalrenoveret og inddraget til stue i den nye løsning. Klinkegulve med gulvvarme, nye hvide gipslofter og ovenlysvinduer er ligeledes en del af den komplette renovering. Klippevæggen og gaspejsen mellem køkken-alrum og stue understreger den gennemførte stil i den renoverede villa.

Aalborg

Her har Torp Byg opført en moderne og minimalistisk tilbygning med et nyt stort, eksklusivt køkken-alrum, hvor både rustik klippevæg og pejs er med det at understrege det høje kvalitetsniveau. Al inventar er designet og leveret af Designhaus i Aalborg og de store gulvfliser og loftene i lydgips bidrager til den samlede oplevelse af en bolig udover det sædvanlige. Udvendigt er tilbygningen opført i sortmalet træ - og med detaljer i zink som kontrast til den klassiske, oprindelige murermestervilla.

Vodskov

Her ses en eksklusiv køkkenløsning med al inventar leveret og designet af Designhaus i Aalborg. Her er intet overladt til tilfældighederne hvilket understreges af de smukke gulve fra Dinesen og den elegante klippevæg med gaspejs mellem køkken og spisestue.

Aalborg

Den oprindelige villa er opført i 1973. Men når man kigger nærmere på denne fantastiske villa med udsigt over Aalborg og Limfjorden opleves alt nyt. Her er der kun anvendt det bedste af det bedste. Et godt eksempel på hvor megen kreativitet og ekspertise Torp Byg kan tilføre en ombygning, så resultatet fremstår moderne, unikt og originalt på samme tid.