• Nyt tag og tagrenovering Aalborg

  Nyt tag og tagrenovering

  Hos TorpByg tilbyder vi hjælp i forbindelse med lægning
  af nyt tag og tagrenovering i Aalborg og resten af Nordjylland.
  Med os som din faste samarbejdspartner får du glæde af dit
  tag nu og i fremtiden.

  Book et møde

Nyt tag og tagrenovering Aalborg

Dit tag er dit allervigtigste værn mod vind og vejr og derfor er det også så vigtigt, at du formår at beskytte og vedligeholde det løbende. Alternativt risikerer du, at taget ødelægges hurtigere og derved også skal skiftes unødvendigt tidligt. Såfremt dit tag allerede er skadet eller virker slidt, kan du i rigtig mange tilfælde nøjes med at renovere taget, eksempelvis i form af tagmaling, tagrensning eller deslige. Alle sammen ting, der kan bidrage til at forlænge tagets levetid og som giver det nyt liv, så det bliver pænt at se på.

Din taglægger Aalborg

Når du er på udkig efter en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig, når du skal have nyt tag og tagrenovering i Aalborg og Nordjylland, kan du med fordel kontakte TorpByg. Vi har hjulpet en lang række forskellige kunder i hele Jylland, fra Aalborg til Frederikshavn, Thisted og Randers, når behovet for nyt tag eller tagrenovering opstår. TorpByg er et veletableret byggefirma, der tilbyder alle former for håndværk i forbindelse med tag og tagrenovering. Det være sig isoleringsarbejde, optimering af tagkonstruktionen, malerarbejde, tagrensning, reparation af tagsten mv.

Kort sagt; Vi hjælper dig med at passe på dit tag!

Nyt tag

Hvis du skal have nyt tag, skal du først og fremmest overveje hvilket tag, du går og drømmer om – og naturligvis hvilke materialer taget skal udføres i. Det kan være, du altid har ønsket dig et hus med et fladt tag, at hældningen på taget skal øges med henblik på at udnytte førsteetagen og loftsrummet yderligere eller noget helt tredje. Dette er naturligvis din beslutning og med en bred vifte af kompetente håndværkere, står vi klar til at hjælpe dig med den specifikke opgave. Når du står og skal have lagt nyt tag på dit hus, bør du endvidere overveje hvilken form for tagbelægning, du gerne vil have. Her kan der blandt andet vælges imellem glaserede tegl og tagpap, ligesom det også kan være, du gerne vil tale om muligheden for ovenlysvinduer.

Tagservice

Når det kommer til vedligeholdelsen af dit tag, bør du aldrig spare på de ressourcer, der lægges deri. Uanset hvad vil det i de fleste tilfælde bedre kunne svare sig at renovere og reparere et eksisterende tag end det kan svare sig at lægge et helt nyt. TorpByg hjælper dig gerne med tagservice, hvad enten der er tale om tagmaling eller en afrensning. Tagmaling udføres af en af vores dygtige malere og sammen med jævnlig afrensning er dette med til at gøre taget mere modstandsdygtigt over for udefrakommende faktorer såsom mos og alger. Manglende tagservice kan i værste tilfælde resultere i fugt- og skimmelangreb i tag og tagkonstruktion og kan ligeledes have store konsekvenser for den loftsisolering, der er med til at energioptimere dit hus.

Tilbud på nyt tag og tagrenovering Aalborg og Nordjylland

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på nyt tag og tagrenovering Aalborg og Nordjylland? Så kontakt TorpByg allerede i dag og hør mere om de mange forskellige muligheder, der er for nyt tag og tagservice. Vi lader os ikke begrænse af geografi og kommer gerne ud, hvad enten du befinder dig i Aalborg, Nørresundby, Hjørring eller Hobro.