Nyt gulv

Byggeri med omtanke

Kontakt os

Nyt gulv Aalborg og Nordjylland

Hvilket gulv passer bedst ind i din stue, dit køkken, din garderobe eller dit badeværelse? Det er et spørgsmål, du altid bør stille dig selv, inden du går i gang med at rive det gamle gulv op og lægge det nye på. Et gulv kan være bidragende til et samlet udtryk, hvor hele rummet med et løftes til et helt nyt niveau. På samme måde kan et gammelt, slidt og dårligt vedligeholdt gulv få selv det flotteste køkken, badeværelse eller deslige til at virke trist og ufuldstændigt. Endvidere er det en rigtig god idé at sikre sig, at gulvet bliver lagt rigtigt allerede første gang. Det kan du selvfølgelig selv gøre, men i langt de fleste tilfælde er det at foretrække at få en professionel gulvmand til at varetage denne opgave.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 98 10 17 98

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

Adresse

Torp Byg ApS
Gugvej - 124 9210 Aalborg SØ

Find os

Referencer

Tilbygning

Aalborg

Facaderenovering

Vadum

Renovering

Gug

Totalrenovering

Hjørring

Renovering

Nørresundby

Renoveret badeværelse

Kaas

Din gulvmand Aalborg

Det er her, Torp Byg kommer ind i billedet. Vi har mange års erfaring med at lægge gulve, lige fra trægulve såsom planke- og parketgulve til klinkegulve eller linoleumsgulve. Vi ved, at hver type gulv kræver særlige teknikker, så gulvet bliver lagt flot og i øvrigt holder de næste mange år. Torp Byg er et allround byggefirma, der varetager alle former for håndværk. Dette inkluderer murerarbejde i forbindelse med lægning af fliser og klinker i køkken og badeværelse samt andre former for gulvarbejde, når du skal have lagt gulv rundt omkring i din bolig. Vores kundekartotek indeholder alt fra private boligejere til professionelle bygherrer. Vi lader os aldrig begrænse af geografi og kommer derfor også gerne ud til dig, hvad enten du befinder dig i Aalborg, Frederikshavn, Thisted eller Hobro, når du søger nyt gulv Aalborg og Nordjylland.

Det rigtige gulv

At vælge det rigtige gulv kræver lige så mange overvejelser som at vælge det rigtige køkken eller badeværelse. Du skal kigge på det i mange år og ligeledes gå på det rigtig mange gange, så det skal være et gulv, der holder sit udseende og som kan holde til den trafik, det udsættes for på daglig basis. På et badeværelse eller i et køkken, hvor der er chance for, at gulvet bliver vådt eller på anden måde udsættes for ting, der kan trænge ned i det, bør du overveje et slidstærkt gulv. Det skal være et gulv, der kan tåle at blive vasket, et gulv der kan holde til at blive gået på og et gulv, der ikke giver efter for fugt. I stuen hvor man sjældent har sko på og sjældent udsætter for samme form for slid, behøver du ikke tage helt de samme hensyn til gulvets slidstyrke. Du bør dog trods alt stadig overveje, hvor længe du gerne vil have dit gulv – og om du har tiden til at vedligeholde det.

Hos TorpByg giver vi dig gerne råd og vejledning, når du skal vælge nyt gulv. På den måde er du sikker på at få et godt gulv, når du skal have nyt gulv Aalborg og Nordjylland.

Uforpligtende tilbud på nyt gulv Aalborg og Nordjylland

Hvis du tror, Torp Byg kunne være det rigtige bud på din gulvmand, når du skal have nyt gulv Aalborg og Nordjylland, så kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at rådgive dig omkring de mange forskellige muligheder, ligesom vi også gerne giver et uforpligtende tilbud på dit nye gulv lagt af en professionel gulvmand.

Leverandører

Book et uforpligtende møde nu

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret