Forsikringsskader

Byggeri med omtanke

Kontakt os

Forsikringsskader Aalborg og Nordjylland

Når skaden er sket og uheldet er ude, kan det virke rigtig uoverskueligt at skulle gå i gang med det renoveringsarbejde, der opstår i forbindelse med skader på din bolig. Forsikringsskader indbefatter alt fra brand i din bolig og kortslutninger i husets elektricitet til vandskader som følge af sprungne vandrør eller udefrakommende faktorer som skybrud eller storm. Det er særligt inden for de sidste par år, hvor danskerne især har døjet med konsekvenserne af skybrud om sommeren og kraftige storme – eller sågar orkaner om efteråret – der har været behov for hjælp til udbedringer.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 98 10 17 98

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

Adresse

Torp Byg ApS
Gugvej - 124 9210 Aalborg SØ

Find os

Referencer

Tilbygning

Aalborg

Facaderenovering

Vadum

Renovering

Gug

Totalrenovering

Hjørring

Renovering

Nørresundby

Renoveret badeværelse

Kaas

Dit byggefirma Aalborg

Hos Torp Byg ved vi udmærket hvor uoverskueligt, det kan føles, når ens hjem er blevet påført mere eller mindre uoprettelige skader som følge af uheld eller Moder Natur. Det kan være, forsikringen ikke dækker, som man havde håbet det eller at alle de personlige ejendele i kælderen er ødelagte som følge af en oversvømmelse. Det kan også være, du bare ikke har tiden og overskuddet til at gå i gang med et stort renoveringsprojekt midt i en travl hverdag, hvor der i forvejen er rigeligt med opgaver.

Få en vurderingsmand ud

Det er netop derfor, vi hos Torp Byg har specialiseret os i at hjælpe vores kunder i forbindelse med forsikringsskader. Omfanget af renoveringen kan være en noget abstrakt størrelse og for at du kan få et overblik over, hvad der egentlig skal gøres fremadrettet og hvad de pågældende skader beløber sig til, sender vi gerne en vurderingsmand ud. Vurderingsmanden hjælper dig med, lynhurtigt, at danne dig et overblik over, hvordan du nogensinde får kælderen på ret køl igen eller hvordan du bedst muligt reparerer taget.

Renovering i forbindelse med forsikringsskader

Som professionelt byggefirma har vi, hos Torp Byg mange års erfaring med alle former for renoveringsarbejde. Det være sig indvendige udbedringer såvel som reparationer af udvendige skader på dit hus. Vi er en veletableret virksomhed, der udelukkende består af faguddannede håndværkere. TorpByg tilbyder altså hjælp til alt fra murer- og tømrerarbejde til VVS- og elektrikeropgaver. Midt i kaosset med forsikring, skader mv. sørger vi for at give dig et overblik, så du hurtigst muligt får din bolig tilbage til normale tilstande – måske endda i endnu bedre stand end før. I forbindelse med forsikringsskader, der er opstået som følge af ekstreme vejrforhold, sørger vi ligeledes for at få skabt nogle betingelser, så du for så vidt muligt undgår, at situationen opstår igen.

Tilbud på forsikringsskader Aalborg og Nordjylland

Er uheldet ude og har du brug for et byggefirma, der kan hjælpe dig med renoveringsarbejdet i forbindelse med forsikringsskader Aalborg og Nordjylland? Så kontakt Torp Byg allerede i dag! Vi står klar med et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave og yder derudover råd og vejledning i forhold til mulige tiltag, så du i fremtiden undgår lignende situationer.

Leverandører

Book et uforpligtende møde nu

Kontakt os

Instagram

Inspiration til bolig og byggeri

Facebook

Følg os og bliv inspireret