• Elektriker firma Aalborg

  Elektriker firma Aalborg

  Torp Byg udfører elektrikerarbejde, der lever op til alle
  gældende krav til de elinstallationer, der er til stede i private
  boliger og virksomheder i dag. Alle opgaver udføres
  af uddannede elektrikere.

  Book et møde

Elektriker Aalborg og Nordjylland

At få lagt strøm i sin bolig – inden døre såvel som uden døre – er en kompliceret opgave, der til enhver tid tilrådes at få udført af en uddannet elektriker. Problemet ved at udføre lige netop denne slags opgaver selv er, at du risikerer at installere strømmen forkert, så der på et eller andet tidspunkt kan ske en kortslutning til stor skade for boligen, men vigtigst af alt jer, der bor der. Endvidere er der – af hensyn til for eksempel brandfare – love omkring elinstallationer og installeringen deraf, som du nødvendigvis bør kende til, inden du giver dig i kast med selv samme. Netop derfor tilrådes det altid, at du får en fagmand til at stå for det elektrikerarbejde, der skal udføres i din bolig eller din virksomhed.

Dit elektrikerfirma Aalborg

Hos Torp Byg har vi stor erfaring med elektrikerarbejde. Vores faguddannede elektrikere udfører enhver opgave med stor respekt for de krav, der er til elinstallationer, så du kan føle dig helt tryg ved at overlade denne type opgaver til os. Uanset om der er tale om indendørs eller udendørs elektrikerarbejde, står vi klar til at hjælpe dig, når du søger elektriker Aalborg og Nordjylland. Når du bestiller en elektriker fra Torp Byg, bliver du til enhver tid mødt af servicemindede håndværkere, hvis fornemste opgave er, at du er 100 % tilfreds med slutresultatet.

Vi udfører alle slags elektriker opgaver

Vi udfører alle former for elektrikerarbejde og har således erfaring med elinstallationer i nybyggeri. Derudover påtager vi os også gerne opgaven med at rette op på mangelfulde installationer i ældre byggeri, hvor det ofte ses, at de eksisterende installationer enten er ødelagte efter mange års slid eller at de ganske enkelt ikke lever op til de krav, der er til moderne elektricitet.

Når du er på udkig efter elektriker Aalborg og Nordjylland og hyrer Torp Byg til at varetage den pågældende opgave, kan du regne med os til opgaver såsom:

 • Elinstallationer i nybyggeri
 • Opdatering af elinstallationer i ældre byggeri
 • Belysning, herunder projektering og rådgivning
 • Energibesparende foranstaltninger
 • Svag- og stærkstrømsinstallationer
 • Og meget meget mere

Enhver elektrikeropgave, der udføres af en af vores elektrikere hos Torp Byg udføres naturligvis i henhold til de behov og ønsker, du måtte have. Vigtigst er dog, at det bliver udført forsvarligt og med øje for et højt sikkerhedsniveau. Lige præcis når det gælder elinstallationer ved vi, at der ikke er plads til at slå genveje – det gælder din og din families sikkerhed.

Tilbud på elektriker Aalborg og Nordjylland

Kunne du tænke dig at høre, hvad vi kan gøre for dig, når du søger elektriker Aalborg og Nordjylland? Så kontakt os allerede i dag for en snak omkring de forskellige muligheder, der er, når det kommer til den strøm, der løber igennem dit hjem. Såfremt du gerne vil have et tilbud på den specifikke opgave, kommer vi selvfølgelig gerne ud til dig, så vi kan besigtige opgaven og derved give dit et tilbud, du kan regne med. Ethvert tilbud, der gives på elektrikerarbejde fra Torp Byg er helt og aldeles uforpligtende, indtil du har besluttet dig for at hyre os til at udføre opgaven.